Ovidiu Burcă are sprijinul total al acționarilor. „Mai merită o șansă”

Eugen Voicu, unul dintre acționarii majoritari ai dinamoviștilor, și-a afirmat sprijinul public pentru tehnicianul care i-a promovat pe „câini”, pentru Ovidiu Burcă, și spune că eventualele decizii în legătură cu partea tehnică vor fi luate alături de toți acționarii.

”Trebuie să facem niște schimbări”. Plus ”scenarii”-surpriză

Într-un interviu acordat ProSport, Eugen Voicu a ținut să precizeze că Ovidiu Burcă se bucură și de încrederea lui.

”Este o situație destul de complexă și nu aș vrea să o comentez acum. Trebuie să facem niște schimbări, iar dacă vor avea loc, nu știu exact în ce vor consta, însă vor fi decise de acționari. Toți acționarii. Iar aici nu mă refer la antrenor în primul rând. Cred că și noi trebuie să fim mai aproape de club, de jucători, o să încercăm să aducem mai multă încredere.

Să știți că avem multe scenarii pe care le luăm în calcul, dar nu este momentul să vorbim despre ele”, a declarat Eugen Voicu.

”Nu avem o problemă cu Ovidiu”

(Regretați vreo decizie pe care ați luat-o sau nu ați luat-o în această perioadă în care ați hotărât să intrați la Dinamo?) Deocamdată nu regret pentru că, poate, ar trebui să învăț mai multe ca să știu ce ar trebui să facem diferit, consider că e nevoie să vă răspund la această întrebare peste câteva luni.

Pentru moment… sau până la acest moment, am făcut tot ce am crezut că se poate face, am asigurat condiții, lucrurile au evoluat foarte bine până acum. Din perspectiva asta de suport al unui acționar, eu cred că noi ne-am făcut datoria. Însă nu au venit rezultatele sportive, există și diverse explicații, putem înțelege, dar până la urmă trebuie să și performăm.

Noi ne dorim să avem rezultate sportive și, deocamdată, cred că Ovidiu Burcă mai merită o șansă. Nu, nu avem o problemă cu Ovidiu în momentul de față”, a ținut să precizeze Eugen Voicu.

Discuții cu ”toți” acționarii

Ce se află în spatele acestui „mai merită o șansă”?

”Nu vă pot răspunde la această întrebare pentru că clubul are niște acționari, hotărârile sunt luate împreună cu alți acționari. Noi nu conducem pe banii altora, fiecare este implicat, că se tot discută chestiunea asta.

Nu, absolut deloc! Sunt acționari alături de care ne consultăm tot timpul. Nu suntem eu și cu Andrei care luăm decizii și atât. Stăm la masă cu ceilalți acționari”, a mai spus Voicu.

Citește și

A început Postul Naşterii Domnului, al Crăciunului. Tot ceea ce trebuie să știi