--> -->

Ovidiu Burcă are de ce să-și facă griji: cine va juca la mijloc?!

Dinamo are meci marți seară la Târgoviște, cu Metaloglobus, în play-off-ul Cupei României, după care vineri seară va juca în Giulești contra Rapidului, în campionat, o formație în revenire de formă și care trage la titlu.

Pe termen mai lung

Fără Dani Iglesias și Gorka Larrucea în teren, Dinamo a remizat cu Petrolul Ploiești, 1-1. Aceștia vor fi indisponibili pentru Dinamo și în partidele cu Metaloglobus și Rapid, de-abia după pauza competițională vor putea fi din nou la dispoziția lui Ovidiu Burcă.

La finalul confruntării cu „lupii galbeni”, Ovidiu Burcă a vorbit de accidentările celor doi mijlocași și a explicat că aceștia nu vor putea să-i ajute pe alb-roșii în următoarea perioadă.

În plus, nu poate juca nici Neluț Roșu, care deja are două partide de când este indisponibil.

„Vor fi afară din circuit în perioada asta”

„Nu știu dacă sunt accidentări grave. Dar 10-12 zile sunt în afara circuitului după mai vine și perioada în care trebuie să se întoarcă la antrenamentul specific. Dar cam 2 săptămâni sunt afară”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Petrolul.

Pentru Dinamo urmează o perioadă cu două jocuri într-o săptămână. Marți, „câinii” se vor deplasa la Târgoviște pentru partida din Cupa României, cu Metaloglobus, ca mai apoi, pe 1 septembrie, să evolueze în derby-ul cu Rapid în campionat.

”Lamine Ghezali se simte bine, a stat o lună de zile. Nu mai are dureri, dar e nevoie de răbdare să revină la forma inițială”, a mai declarat tehnicianul.

Citește și

Top 10 cele mai vizitate orașe din lume. Două sunt printre preferatele românilor