--> -->

Ovidiu Burcă, agresiv: ”Și eu o să mă uit!”

Dinamo și Unirea Dej au terminat la egalitate, 0-0, în deschiderea etapei cu numărul 7 a play-off-ului ligii secunde, un rezultat care a îndepărtat ”haita” de locurile de promovare directă.

Dinamo avea șansa să se apropie la 3 puncte de Oțelul Galați, înaintea meciului de joi dintre cele două echipe, la malul Dunării, doar că roș-albii au avut o prestație foarte slabă azi, la stadionul ”Arcul de Triumf”. Duminică, în Ghencea, CSA Steaua se duela cu Oțelul Galați.

Ovidiu Burcă: „Asta mă îngrijorează, că trec etapele”

„Rezultatul nu este unul care să ne mulțumească pe deplin. Trebuie să admitem că lucrurile nu au fost așa cum ne-am dorit, mai ales pe parte ofensivă. Am avut foarte puține situații în care să putem să înscriem, nu am avut claritate în joc. E de analizat meciul acesta. Nu am făcut un joc strălucit astăzi. Play-off-ul este foarte disputat, se joacă pe viață și pe moarte.

Noi nu am fost așa cum trebuie, procesul de construcție al unei echipe e sinuos. Mă îngrijorează cel mai tare că trec etapele și nu mai avem timp, nu mai sunt multe puncte puse în joc. Matematic nu e nimic închis. Noi încercăm imposibilul, nu uitați de unde am pornit. E posibil orice”, a declarat Ovidiu Burcă după meci.

„M-au deranjat declarațiile”

Tehnicianul „câinilor” a avut și un mesaj războinic pentru Dorinel Munteanu, cel care a făcut o serie de declarații controversate după ce Poli Iași a promovat în Superliga, făcând trimitere și către Dinamo București.

„M-au deranjat foarte tare declarațiile lui Dorinel Munteanu. Să ajungem la ultima etapă. O să fim și noi cu ochii pe ei la meciul din Ghencea. N-am făcut nicio aluzie, o să fiu și eu cu ochii pe ei, să vedem cum se va prezenta Steaua la meciul cu Galați.

Sper să se joace corect până la final. Eu cred că în 2023, lucrurile se întâmplă onest. Dinamo merită să promoveze, suntem în luptă, până la final încercăm să ridicăm nivelul”, a mai spus Ovidiu Burcă, la finalul partidei.

Dinamo – Unirea Dej 0-0

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr (A. Șerban 72′) – Daniel Iglesias, Gorka Larrucea, N. Roșu (Iul. Roșu 54′) – Dav. Irimia (Bordușanu 46′), Ghezali (Al. D. Pop 67′), Bani (Borcea 54′). Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Railean – Gîț, D. Pop, Chira, Dav. Maftei, Ad. Pop, Al. Militaru (Fulga 52′), Matiș (Cătinean 62′), Al. Pop (cpt.), Cocian, Blaj (Burdeț 78′). Antrenor: Dragoș Militaru

Citește și

Promisiunea lui Marcel Ciolacu: „Ori trece legea, ori plec acasă”