--> -->

Ovidiu Burcă, adevărul crunt: „Suntem departe!”

Rapid a învins vineri seară Dinamo fără drept de apel, scor 4-0, după dubla lui Rrahmani și golurile lui Oaidă și Petrila.

Totul a mers prost pentru Dinamo

Giuleștenii au fost pe tot terenul și nu au dat nicio șansă ”câinilor”, elevii lui Ovidiu Burcă nu au avut nicio ocazie clară de gol.

În schimb, la un moment dat, s-a jucat doar la poarta lui Golubovic. Tehnicianul roș-albilor a încercat să facă și el câteva modificări, însă în ofensivă nu s-a produs niciun plus, astfel că Horațiu Moldovan, portarul Rapidului și al naționalei, aproape că a șomat între buturi.

”Câinii” nu au avut galeria alături în Giulești. Suporterii, în număr de 600, s-au deplasat la locul acțiunii, dar au boicotat meciul. Au refuzat să mai intre pe arena de lângă podul Grant din cauză că nu i s-a permis acceesul în stadion cu coregrafia pregătită.

Ovidiu Burcă după meci: ”Dați-ne timp!”

”Aș vrea să felicit Rapid, echipa mai bună, care ne-a dominat la toate capitolele. Poate că scorul a fost cam drastic, este o înfrângere care mă va ține treaz câteva zile. Trebuie să vedem la ce moment suntem.

Să strângem din dinți, să ne întoarcem la muncă și la disciplină. Nu vreau să-i arătăm cu degetul pe cei din apărare, defensiv toți am fost slabi.

Întotdeauna, sunt lucruri ce pot fi îmbunătățite, sperăm să reglăm din problemele pe care le avem. Au venit jucători ce-au sosit târziu, promovarea necesită timp și răbdare, urci de la un eșalon inferior la unul superior. Trebuie să acceptăm realitatea, dureroasă, și să mergem înainte.

Dacă aș reproșa ceva jucătorilor e că după 0-2 am pierdut total organizarea, plecau toți în atac… Atât putem acum!

Nu mi se pare firesc să nu primești galeria la meci, face parte din spectacol. Mi se pare un abuz. Ne-ar fi ajutat, ne-ar fi dat un imbold, dacă fanii erau alături de noi.

Suntem departe de echipele care se bat pentru play-off, trebuie să luptăm pentru a câștiga punctele cu echipele cu care am făcut puncte.

Trebuie să strângem din dinți, să ne organizăm mai bine, suntem departe de FCSB, de Rapid, de Craiova. Dați-ne puțin timp, vom ajunge la nivelul lor! Ne trebuie șase luni să ne punem la punct cât de cât”, a declarat Ovidiu Burcă la final.

Citește și

Cel mai mare necaz al lui Serghei Mizil: „Fulgerător și complet aiurea”. Ce spune despre comunism și capitalism