Ovidiu Burcă a transmis ferm: ”N-o să renunț!”

Dinamo are meci mâine seară, de la ora 21:30, cu CFR Cluj pe Arena Națională.

Antrenorul dinamovist Ovidiu Burcă a analizat astăzi confruntarea contra ardelenilor.

Ce le-a cerut Burcă jucătorilor săi

”Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din ligă, într-o formă foarte bună, cu jucători și antrenor experimentați, care știu să gestioneze bine spațiile, timpii de joc. Va trebui să ne autodepășim ca să-l învingem!

Noi? Trebuie să ne întoarcem la lucrurile care ne-au adus în momentul ăsta. Dacă am realizat ceva, am făcut printr-o stare de spirit extraordinară, prin autodepășire pe care am realizat-o cu jucătorii la fiecare săptămână. Trebuie rigoare și să ne autodepășim cu toții.

Retrogradare? Ne presează că nu am câștigat de o lungă perioadă de timp, iar asta apasă. Dincolo, nu e momentul să facem niște analize atât de lungi. Suntem cu totul alt club, alt lot, am reînviat de un an. Să ne întoarcem la lucrurile de bază, disciplină, intensitate și autodepășire”, a comentat Ovidiu Burcă în startul conferinței de presă de azi.

”Cumva sunt liniștit”

Antrenorul a continuat pe aceeași linie.

”Trebuie să pornim de la noi, trebuie să rezolvăm problemele noastre și să ne ridicăm nivelul. Ținem cont și de adversar, dar cei mai importanți suntem noi.

(dacă e liniștit cu postul) Eu în general sunt foarte liniștit, mi s-a tot pus întrebarea asta. Cumva, sunt liniștit. Eu fac tot ceea ce ține de mine să ridic nivelul echipei, să fiu sută la sută dedicat lui Dinamo. Viața noastră, a antrenorilor, așa e. Fac tot ceea ce depinde de mine ca să câștig meciul. Nu simt o presiune enorm, că n-o să mai fiu la Dinamo.

De plecat, n-o să renunț niciodată! Dacă cei din conducere vor considera că nu mai sunt mulțumiți de calitatea muncii, de rezultate… Totul depinde de rezultate. N-o să am niciodată o problemă, să mă pun de-a curmezișul”, a reacționat Ovidiu Burcă.

Citește și

Transalpina și Transfăgărășanul nu se vor mai închide în funcție de perioada calendaristică