--> -->

Ovidiu Burcă a prefațat un nou transfer: ”Mai discutăm”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a anunțat, înaintea derby-ului cu Rapid, de vineri seară, din Giulești, că așteaptă un nou transfer în vestiar.

Mercato-ul „câinilor” nu s-a terminat!

Ovidiu Burcă este mulțumit de campania de mercato reușită în această vară, însă a anunțat înaintea derby-ului cu Rapid că roș-albii ar putea reuși un nou transfer în perioada următoare.

Antrenorul formației din Șos. Ștefan cel Mare spune că oficialii clubului sunt în pline discuții cu un fotbalist pe care încearcă să îl convingă să accepte oferta.

„Mai discutăm, mai vedem în ultimele zile dacă mai apare ceva senzațional. Mai pregătim aducerea unui jucător, să vedem dacă reușim să îl aducem alături de noi”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Rapid, care va avea loc vineri, de la 21:45.

Care e situația accidentaților, care e situația lui Lucas

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, spune că are în continuare jucători accidentați, așa cum a fost și în meciul cu Petrolul (1-1), dar speră ca lucrurile să se îmbunătățească până la ora derby-ului cu Rapid. Împotriva prahovenilor, spaniolii Gorka Larrucea și Dani Iglesias au fost indisponibili din cauza problemelor medicale.

Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a confirmat, totodată, că fundașul central Lucas Alves și-a rezolvat problemele cu actele și că are drept de joc în Giulești.

„Avem jucătorii accidentați, am avut o listă lungă, sperăm că mâine (n.red vineri) să mai reușim să aducem câțiva dintre ei alături de noi, să vedem dacă în lot. Lucas Alves a fost în Bulgaria, și-a rezolvat problema vizei de muncă, mă gândesc dacă va fi în lot, 2 zile a fost în Bulgaria, am accelerat procedura, dar nu trebuie să ne hazardăm și să facem lucruri pe repede înainte.

Noi pregătim fiecare meci pentru a obține maxim, rămâne să vedem dacă și realitatea pentru ceea ce pregătim ne va confirma ce ne dorim, le pregătim pentru a câstiga. Rapid are jucători buni de atac, dacă nu ești bine organizat și atent, îți poate pune mari probleme.

Unu contra unu pot face diferența, pot fi bine pregătiți, sperăm să ne îmbunătățim aspectul nostru defensiv, am spus întotdeauna, jocul de fotbal pornește de la organizare defensivă bună, mâine trebuie să fie excelentă”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Citește și

Au milioane de dolari în conturi, dar … Celebritățile care nu vor să le lase toți banii moștenire copiilor