--> -->

Oțelul, motivație extremă cu Dinamo: „De cine să ne fie frică?!”

Oțelul – Dinamo va avea loc joi, de la 20:30, meci care este și în direct pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Dunărenii vor să facă pasul decisiv pentru promovarea în Liga 1. În acest moment, există o diferență de 6 puncte între cele două echipe, cu trei etape de jucat înaintea finalului play-off-ului.

Oțelul nu se teme de Dinamo: „Mai facem un pas spre Liga 1”

„Jucăm acasă și nu concep alt gând decât să învingem. Fanii noștri, întreg orașul, merită o victorie cu Dinamo și să mai facem un pas spre Liga 1. Nu avem gândul revanșei în cap, pur și simplu ne trebuie aceste 3 puncte ca să readucem clubul în primul eșalon.

Destinul este în mâinile noastre. Să ne fie frică de cineva de la Dinamo? Suntem Oțelul Galați, club care a cucerit campionatul în 2011 în România, care a jucat în grupele Champions League, nu ne este frică de nimeni. Vom vorbi pe teren”, a spus Francois Yabre pentru GSP.ro.

Dinamo obligată să câștige

Oțelul Galați este pe locul 3 în prezent, la 3 puncte în spatele celor de la CSA Steaua, doar că gruparea din Ghencea nu are momentan drept de promovare.

Poli Iași este deja promovată în Liga 1, jucătorii „militarilor” susțin că au ordin să încheie în primele două pentru ca apoi conducătorii clubului să se adreseze la TAS în speranța obținerii unui drept de promovare la Lausanne.

Oricum, Dinamo este obligată să câștige la Galați pentru a mai păstra șanse de a întrece formația lui Dorinel Munteanu și să continue lupta pentru promovarea directă.

După eșecul din sezonul regulat, „câinii” au făcut instrucție cu gălățenii pe stadionul „Arcul de Triumf”, scor 3-0, cel mai bun meci din actuala ediție al dinamoviștilor.

Citește și

Gigi Becali după anunțul lui Neluțu Varga că se retrage: ”Uite mă laud, dar mă așteptau la hotel”