Oreste despre Mircea Badea. „Mi-a plăcut mai mult de el decât de Mircea”

Oreste și Mircea Badea erau prieteni buni în urmă cu câțiva ani.

Aceștia sunt doi dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, însă ei au rupt legătura în urma unor mici conflicte pe care le-au avut.

Oreste a dezvăluit ce s-a întâmplat în 2013

Oreste și Mircea s-au cunoscut în urmă cu foarte mulți ani, atunci când au și lucrat împreună, iar în amintirea oamenilor au rămas ca fiind unul dintre cele mai bune cupluri din televiziune.

Oreste și Mircea Badea au lucrat împreună vreme de 20 de ani și tot atât a durat și prietenia lor.

„Aș face oricând pace cu Mircea Badea, dacă lucrul ăsta ar fi posibil!”, a spus Oreste, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, potrivit Cancan.

Oreste a explicat de unde a pornit cearta dintre el și Mircea Badea.

„Era un context penibil! Direcțiile noastre de gândire, la vremea respectivă, mergeau în sensuri diferite. Noi ne-am certat în 2013… Pur și simplu, la vremea aceea ne mâna pe fiecare dintre noi iluzia că echipa cealaltă e mai bună pentru țară, pentru noi, pentru viitor. Dar cred că ne-am înșelat amândoi și ambele echipe sunt la fel de proaste. Nu s-a lăsat cu jigniri finalul…

Sigur, ne-am mai ciondănit noi așa, de-a lungul timpului, dar pe mine nu m-a afectat ce s-a spus. Dar cine se iubește se și urăște, am convenit treaba asta”, a clarificat Oreste.

„Îi datorez tatălui lui un job”

Întrebat dacă îl vede pe Mircea Badea capabil să discute cu el, având în vedere lucrurile petrecute, Oreste a spus: „Nu m-am gândit niciodată la treaba asta, dar, dacă se va întâmpla, din punctul meu de vedere nu ar fi nici o reținere. Chiar și să-mi cer scuze.

Situația asta dintre noi nu mai e o rană sufletească, dar atunci a fost. Eu cu tatăl lui am fost apropiat, îi și datorez un job. Cu mult timp înainte să-l cunosc pe Mircea Badea, am lucrat cu tatăl lui și cred că am făcut o echipă foarte bună. A fost ca un mentor pentru mine.

De fapt, mi-a plăcut mai mult de tatăl lui decât de Mircea Badea, cel puțin o bună perioadă de timp, până am devenit foarte buni prieteni. Îmi părea mai cool și mai mișto tatăl lui, la începutul relației mele cu Mircea Badea, dar după aia mi-am dat seama că așchia nu sare departe de trunchi”, a spus Oreste.

Citește și

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la pensiunea regelui Charles, înaintea încoronării