Orban s-a înfuriat! Ce-a declarat vizavi de remanierea cabinetului său

Premierul Ludovic Orban a luat atitudine astăzi vizavi de informațiile de ieri care spuneau că anumiți miniștri ai cabinetului său ar fi pe ”lista neagră” a demisiilor. Mai exact, era vorba de Marcel Vela, Monica Anisie și Ion Ștefan, iar jurnaliștii de la Mediafax au prezentat materialul pe surse. Erau citate surse liberale.

”O minciună gogonată”, a susținut Orban. ”E a nu știu câta știre falsă ce a fost lansată în special de un site de știri. Rog reprezentanții media, atunci când vor să difuzeze o știre, o informație care mă privește, să mă sune. Toți jurnaliștii mă cunosc, știu că răspund la telefon, că spun adevărul”, a comentat premierul vizavi de eventualele schimbări ale ministrului de Interne, al Educației și al Lucrărilor Publice.

”Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remanierea guvernului, toţi miniştrii guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succces împotriva epidemiei și pentru a asigura o relansare economică cât mai rapidă”, a subliniat şeful Executivului.

Citește și

Excepțiile de la obligativitatea purtării măștilor în spațiile închise + Ce s-a stabilit cu împărtășania

[post-views]
[post-views]