Orban promite controale la sânge: “Le vom închide!”

Ludovic Orban nu se mai joacă. A promis că va băga spaima în cei care nu vor respecta măsurile de distanțare socială impuse de pandemia de Covid-19.

hotel iceberg balcic-->

“Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi.

hotel pam beach olimp-->

Obiectivul nostru este să nu mai luăm nicio măsură care să afecteze negativ economia, să ţinem toate şantierele deschise, să punem în practică Programul de relansare economică, prin investiţii, prin susţinerea companiilor, prin măsurile active de susţinere a angajaţilor, astfel încât românii să nu sufere de pe urma epidemiei, companiile să nu sufere de pe urma epidemiei şi să generăm o dinamică economică care să permită cât mai rapid reluarea unei creşteri economice”, a spus Orban azi.

Citește și

Vești proaste pentru cei care aleg concediul în Bulgaria


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed