--> -->

Orban îl atacă pe Ciucă: ”Penibile”

Politicienii români au găsit noi motive de dispute interne, imediat după vizita oficială din Ucraina.

Fostul premier liberal Ludovic Orban cataloghează ca fiind ”penibile” explicațiile date de premierul Nicolae Ciucă după ce a mers în Ucraina alături de liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolau, dar fără liderul Senatului, Florin Cîțu.

”Premierul PSD”

”Premierul Nicolae Ciucă a efectuat o vizită în Ucraina, la invitația omologului său, premierul Ucrainei, Denis Șmîhal, o vizită la nivel guvernamental. Vizita a fost negociată de Ministerul Afacerilor Externe.

Ciucă avea posibilitatea fie să nu accepte pe niciun reprezentant al legislativului în delegație, fie pe amândoi. Faptul că l- a inclus pe Ciolacu și nu pe Cîțu arată clar că el este mai mult premierul PSD decât al PNL”, a scris fostul lider liberal.

”Cum să spui așa ceva?”

”Explicațiile lui Ciucă cu privire la absența președintelui Senatului din delegație au fost penibile. Cum să spui că nu l-ai inclus în delegație pentru că era limitat numărul de persoane din care era formată delegația?

Era indispensabil domnul Iulian Chifu, un simplu consilier al premierului, era mai important el decât președintele Senatului? Hai să fim serioși! Ciucă nu l- a inclus și pe Cîțu pentru că așa i- a impus Iohannis lui Ciucă și lui Aurescu”, a mai notat Ludovic Orban.

Citește și

De ce Florin Cîțu nu a mers la Kiev alături de Ciucă și Ciolacu: ”Nu se poate”