Ora adevărului! Ce a pregătit Uhrin la Cluj

Fanii lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan îi motivează pe jucătorii lui Dusan Uhrin înainte de barajul cu Universitatea Cluj.

U Cluj – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Partida e în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

UPDATE Ora 18:00

Dinamo (4-3-2): Eșanu – Moura, Carp, Aloe, Filip – Bordușanu, Pierret, Răuță, Torje – Matei – Irobiso.

Cei de la Fanatik susțin că acesta este primul 11 al lui Dusan Uhrin, o formulă de start logică, având în vedere situațiile din lotul roș-albilor.

Absențe importante

Mijlocașul Jonathan Rodriguez (31 de ani) și portarul Cristiano Figueiredo (31 de ani) au probleme medicale și vor rata manșa tur a barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj.

Ultimul antrenament dinaintea partidei cu Universitatea a fost cu ghinion pentru dinamoviști. Dusan Uhrin Jr. a pierdut un om de bază și trebuie să modifice din mers planurile. ”Câinii” au plecat aseară spre Cluj, cu avionul, și se vor întoarce imediat după meci, cu autocarul.

În schimb, Mirko Ivanovski, absent de pe teren la Cluj, a ținut să însoțească echipa, sunt șanse mari ca macedoneanul să fie apt la retur.

Echipele probabile

U Cluj: Gorcea – R. Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Parvulescu – Romario Pires, Balgiu – Hofman, Ely Fernandes, Tescan – Boiciuc. Antrenor Erik Lincar

Dinamo: Eșanu – Moura, Jovanovici, Carp, St. Filip – G Cretu, Pierret, Răuță,Torje – Matei – Irobiso. Antrenor Dusan Uhrin

Citește și

Marica: ”Mă gândesc să plec din România”