Optimism după prima victorie a lui Dinamo, la capătul a 6 eșecuri la rând: ”Niște muguri”

Dinamo a reușit să întrerupă seria de șase eșecuri consecutive în toate competițiile și a învins Ripensia Timișoara, scor 1-0, bifând o calificare în optimile de finală ale Cupei României.

Unicul gol al meciului de pe stadionul “Dan Păltinișanu” a fost marcat de Cosmin Matei, în minutul 36, reluare cu capul din interiorul careului.

Sorin Colceag a apreciat și el succesul din Banat, dorind ca acesta să fie primul pas spre o revenire a echipei și în campionat, acolo unde Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1. Iar luni seară este meci tare în Bănie, contra Universității Craiova.

”Răuță are contuzie”

“E foarte importantă victoria pentru parcursul în Cupă și pentru recăpătarea încrederii. Băieții au făcut tot ce au putut pentru victoria asta. Vreau să-i felicit.

Încercăm să scoatem maximul din resursele pe care le avem acum. Căutăm să obținem rezultate și să ajutăm ceilalți jucători să revină la forma cealaltă. Au venit jucători cu lipsuri de pregătire, au mai venit și accidentări pe parcurs.

Răuță are o contuzie, vom vedea zilele viitoare când vom investiga. Sperăm să se refacă în cel mai scurt timvă. Dacă pun și meciul cu Botoșani, arătăm cumva niște muguri sau niște lucruri pe care putem construi. Am arătat ca o echipă agresivă, care știe să fie muncitoare, mai umilă, mai modestă, care știe să se unească. Au arătat caracter în multe momente, iar asta arată că există potențialul pentru a construi o echipă.

Perspectiva mea nu mă pune decât în postura de a face lucrurile de la meci. Singurul obiectiv pe care îl am este meciul următor. Nu sunt deciziile mele, nu am decât să pregătesc următorul meci”, a declarat antrenorul interimar al roș-albilor.

Citește și

Adrian Năstase, răspuns tranșant: ”Nu voi merge în partidul lui Liviu Dragnea”