--> -->

Oprița, ingrat: ”Derby în Liga 2 cu Steaua”

Daniel Oprița (40 de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo, una pe care o consideră extrem de dificilă, dar a ținut să puncteze și o dezamăgire pe care o are față de suporterii Stelei.

Fost jucător la ambele echipe, Oprița a fost transferat, gratis, de către Cristi Borcea, iar decizia l-a enervat la vremea respectivă pe Florin Răducioiu, care a aflat din presă de această tranzacție, ”Minunea Blondă” anunțându-și plecarea din această cauză!

”N-are rost să ne mențim”

Daniel Oprița consideră că Dinamo trece prin momente foarte grele, iar dat fiind faptul că echipa sa nu știe încă dacă poate promova, e posibil ca un meci între cele două formații să aibă loc mai degrabă în liga secundă.

„Sincer, la cum arată acum situația, mai curând vom avea un derby Dinamo – Steaua în Liga a 2-a. Așa arată clasamentul acum, nu are rost să ne mințim. Mai ales la Dinamo, lucrurile sunt foarte grave, e greu pentru ei. Noi poate prindem barajul, dacă vom avea dreptul să promovăm. Este posibil și un baraj Dinamo – Steaua”, a spus Daniel Oprița, conform Playsport.

După 16 etape, Steaua se află pe locul 6 în Liga a 2-a, cu 28 de puncte, poziție care i-ar permite la finalul sezonului regulat să joace în playoff. Bucureștenii și-au propus asta ca obiectiv, însă momentan nu se știe dacă vor avea dreptul să promoveze în Liga 1.
Lipsa suporterilor, o problemă pentru Steaua

”Peste 3-4 ani, dar în Liga 1”

Ionel Dănciulescu, legenda din Ștefan cel Mare, i-a răspuns lui Daniel Oprița, fostul său coleg din Ștefan cel Mare, dar și lui Gabi Balint, susținător al CSA Steaua, care a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club de la DigiSport.

”Ne vedem în Liga 1, dar peste 3-4 ani, când va promova Steaua. Eu zic că nu va retrograda Dinamo”, a spus Ionel Dănciulescu, la Fotbal Club.

Citește și

Putin: ”Știe Ucraina că e o colonie?”