Opinie virulentă: ”De ce să prindă Dinamo play-off-ul, că e din 1948?! Falimentul e pastila”

S-au strâns ca vulturii împotriva ”câinilor”! Fost fotbalist al Stelei și fost președinte al FC Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș, este de părere că Dinamo nu merită să se califice în play-off.

Mai mult, este de părere că singura soluție optimă pentru salvarea grupării roș-albe este intrarea în faliment! El spune că fostul patron Nicolae Badea și DDB ar trebui să facă front comun pentru a redresa clubul. Dinamo se află pe locul 11 din Liga 1, cu 19 puncte obținute după 18 meciuri jucate.

”Mare minune dacă Dinamo nu retrogradează sau nu ajunge în faliment, cum spun și știutorii fotbalului românesc, de la Dragomir și Cornel Dinu, până la Crăciunescu și oameni din FRF și Ligă. De ce să prindă Dinamo play-off-ul? Că e înființată în 1948?! Și alte echipe de tradiție au ajuns să joace în ligile inferioare

Pastila optimă e falimentul și cred că domnul Badea e capabil să facă asta, alături de DDB. Cei din DDB și Nicolae Badea trebuie să coabiteze și să facă un proiect comun, nu văd altă soluție de ieșire din impas”, a declarat Marcel Pușcaș, la PRO X.

Citește și

Jucătorul lui Rednic îl îmbogățește pe Hagi! Așteptat de Dan Petrescu