Omul cu banii de la noul Dinamo: ”Să fie într-un ceas bun”

Dinamo are un nou acționar majoritar, totul urmează să fie anunțat într-un cadru oficial fie în week-end, fie luni, în ziua meciului cu Unirea Constanța.

Eugen Voicu, acționar majoritar la fondul de investiții Certinvest, grup care va aduce o sumă importantă de bani în conturile clubului, a oferit o scurtă declarație în Fanatik.

Momentan, grijuliu în declarații

”Aș vrea să evităm o abordare de genul ăsta cu patron la Dinamo… În ceea ce privește comunicarea, vom anunța în cadru oficial, nu vrea să dau mai multe detalii. Așteptați comunicatul nostru de presă. Sper să fie cu totul altfel în viitorul apropiat. Să fie într-un ceas bun!”, a declarat Eugen Voicu in Fanatik.

Totodată, a evitat să vorbească despre sumele ce-ar urma să fie investite la gruparea din Ștefan cel Mare.

Cine sunt noii șefi

Compania Red&White a fost înființată în octombrie 2022 și, conform Oficiului Național al Registrului Comerțului, are drept asociați pe Andrei Nicolescu, cu 60%, respectiv Eugen Gheorghe Voicu, cu 40%. Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, figurează ca administrator al societății.

Vlad Iacob va continua ca administrator special la club, Dorin Șerdean nu va mai reveni, în ciuda proceselor pe care le-a deschis cu gruparea dinamovistă.

Totodată, fostul vicepreședinte la Rapid, Andrei Nicolescu, va fi unul dintre conducătorii lui Dinamo, detaliu ce va fi stabilit în cel mai scurt timp.

Citește și

Mihai Șora a murit la 106 ani: ”Credeam în viitor prin tinerețea spiritului său”