--> -->

Omrani la FCSB: ”20.000 de euro salariu, 8-9-10 kilograme în plus”

Billel Omrani (29 de ani), liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, a semnat cu FCSB, susține Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Becali a anunțat că îl dorește pe Omrani încă de la începutul anului, când jucătorul intrase în ultimele 6 luni de contract cu CFR.

Prioritatea lui Billel a fost inițial o aventură în afara României, însă, pentru că cel mai probabil n-a găsit altă echipă, a ales să revină în SuperLiga.

”În două săptămâni poate juca”

”Da, Omrani vine la FCSB. Am cosiderat mereu că Omrani este cel mai bun atacant din România. E cel mai bun fotbalist, numai că nu era serios. Mereu am vrut să-l iau. Am vorbit cu el. Am făcut contract pe un an. Dacă îmi place de el, prelungim pe încă doi ani. Dacă nu vreau să prelungesc, la revedere, să fie sănătos!

E tehnic, combinativ, foarte puternic, se pliază pe jocul nostru. Să vedem dacă vrea și el să fie serios la 29 de ani. A fost la mine acasă, am vorbit. I-am zis că poate fi cel mai mare din România, dacă vrea. Are 8, 9, 10 kilograme în plus, dar e foarte tehnic și foarte puternic, iar atunci poate repede să ajungă la 70-80% din potențialul lui, adică poate juca după pauza dedicată echipei naționale (n.r. – după 26 septembrie). Cred că a și semnat deja la ora asta.

Salariul e 20.000 de euro pe lună, la semnătură nu i-am dat mult, era șomer până la urmă…”, a declarat Becali în emisiunea ”Liga Digi Sport”.

Superpiesă în Liga 1

Sezonul precedent, Omrani a bifat 42 de apariții în tricoul CFR-ului, 7 goluri și 11 pase decisive.

5 titluri a câștigat Omrani cu CFR Cluj, a jucat pentru ardeleni în perioada 2016-2022.

Citește și

Elena Udrea vrea permisie de ziua de naștere a fetiței: ”În Italia, mamele execută pedeapsa acasă”