--> -->

Om important la Dinamo: ”Ne îngroapă”

Dinamo are un sezon de coșmar. Un parcurs horror, iar revirimentul încă nu apare. În ciuda a tot felul de formule pe banca tehnică și a faptului că au fost utilizați 53 de jucători! Un record la nivel național.

Încă de la sosire, Dusan Uhrin a transmis că Dinamo trebuie să lupte să-și păstreze poziția de baraj, de acum, apoi a recunoscut după eșecul cu Rapid că se pregătește pentru acest detaliu.

Avertizând faptul că echipa nu trebuie să omită faptul că mai are un concurent pentru această poziție, este vorba de Academica Clinceni. Cu toate acestea, nu puține sunt vocile care se tem că până și obiectivul acesta este în pericol.

Membru marcant DDB, Marian Iuhasz, cunoscut ca unul dintre cei mai potenți suporteri-investitori ai lui Dinamo, a transmis un mesaj total surprinzător prin intermediul Playsport, au anunțat jurnaliștii de acolo.

Foștii jucători ai lui Dinamo sunt și ei șocați de ceea ce se întâmplă, suporterii nu sunt doar mâhniți, ci și le este lehamite de întreaga situație.

Aflat deja la al treilea mandat în Ștefan cel Mare, cehul nu mai reprezintă, totuși, o garanție pentru salvarea lui Dinamo. Unul dintre cei care au ținut să se pronunțe despre situația roș-albilor este nimeni altul decât Marian Iuhasz.

”Clinceni face plăți”

Cunoscut pentru discreția sa, omul de afaceri a transmis un mesaj pe contul de Facebook Playsport, chiar în timpul emisiunii Playsport Live.

”Trebuie să vedeți că în repriza a doua am jucat. Din păcate, avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a transmis patronul firmei Delta Glass.

Membru în Comitetul Creditorilor, Marian Iuhasz lasă de înțeles că se teme chiar și pentru locul locul 8 din play-out.

”Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți…”, a mai transmis acesta, făcând referire că ilfovenii au forța financiară de a plăti salariile propriilor jucători, o motivație suplimentară pentru aceștia.

”Sper să prindem barajul”, a mai spus el. Contactat imediat de Playsport, Marian Iuhasz a confirmat că este omul din spatele contului respectiv și că afirmațiile îi aparțin.

Cine este Marian Iuhasz

Patronul firmei Delta Glass este unul dintre fanii din DDB care au susținut financiar clubul în ultimii ani. Deși a virat sute de mii de euro în conturile echipei, Iuhasz a preferat mai întotdeauna discreția și anonimatul.

A pompat sume enorme și a contribuit decisiv la supraviețuirea clubului, dar nu a ieșit niciodată în față, a ocolit camerele TV și a refuzat declarațiile.

Alături de un alt cunoscut mare suporter al lui Dinamo, Gheorghe Nițu, cunoscut ca ”tata Nițu”, Marian Iuhasz a participat la mai multe decizii importante din viața clubului, inclusiv la celebra ședință cu Mircea Rednic, din iarna trecută.

Marin Iuhasz face parte dintre membrii votați în cadrul Comitetului creditorilor al SC Dinamo 1948 SA; Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo (președinte), Parc Hotel SA, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București și Centrul Medical Unirea SRL sunt ceilalți reprezentanți.

Iuhasz și Nițu nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu Iuliu Mureșan, mai ales după îndepărtarea lui Mircea Rednic.

Citește și

Șoșoacă și Arafat se judecă. Miza procesului