Oltenii o ironizează pe Dinamo: „Conferința de presă premergătoare meciului cu Динамо”

Pe pagina de Facebook a celor de la CSU Craiova, în descrierea care a însoțit ieri live-ul conferinței de presă a antrenorului Ivaylo Petev, numele adversarei de duminică, Dinamo, a fost scris cu litere chirilice, Динамо, aluzie la originea rusofonă a denumirii.

CSU Craiova o întâlnește pe Dinamo, duminică, de la ora 16:00, în Bănie. Dar duelul cu marea rivală a început deja pe rețelele de socializare. Amftrionii i-au atacat subtil pe „câini” chiar pe pagina de Facebook a clubului.

Alex Crețu: ”Un club istoric”

În descrierea care a însoțit live-ul conferinței de presă susținute de antrenorul Ivaylo Petev și de mijlocașul Alex Crețu, juveții i-au scris numele lui Dinamo cu litere chirilice: „LIVE | Conferința de presă premergătoare meciului cu Динамо”.

O aluzie la originea rusofonă a acestuia și la trecutul comunist al clubului care pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu, înainte de 1989, aparținea de Ministerul de Interne. Întrebat, la rându-i, despre „câini”, Alex Crețu s-a mărginit să caracterizeze gruparea bucureșteană drept „un club istoric”.

Ivaylo Petev susține că nu i-a cerut lui Moți informații despre Dinamo

Proaspăt numit pe banca lui CSU, cu un mandat de 3 ani, Ivaylo Petev a spus că a vorbit în mai multe rânduri cu ex-dinamovistul Cosmin Moți, cu care a lucrat la Ludogoreț. „Foarte des vorbesc cu Moți, dar nu i-am cerut informații despre Dinamo”, a precizat tehnicianul bulgar.

Petev a punctat că s-a focusat în zilele de la numire exclusiv pe derby: „Nu am ieșit în oraș, stau mai mult în baza de pregătire pentru că am mult de lucru, trebuie să cunosc toate detaliile.

Totul este pozitiv, sunt mulțumit de ceea ce văd și asta este cel mai important. Nu cred că acest derby este de ieri, indiferent de cine unde se află un derby este un derby”.

La rându-i, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a atras atenția asupra adversarei de duminică. „Dinamo nu-i la pământ. Merita să câștige cu UTA”.

Citește și

Cu ei ne calificăm la Euro! Să sperăm