Wave Resort

Oltenii amenință Dinamo: ”Să le reamintim cum e”

Luni seară, Dinamo se va deplasa în Bănie pentru etapa a doua, cu FCU Craiova. Peluza Sud 1997, principala facțiune a ultrașilor lui FCU Craiova, sună adunarea înaintea derby-ului cu Dinamo de luni seara. Oltenii promit o atmosferă de poveste, pentru ei.

Pătimașii fani ai Craiovei promit o atmosferă incendiară la partida cu Dinamo, una dintre rivalele tradiționale ale oltenilor. Alb-albaștrii speră că vor strânge 15.000 de suporteri în tribune la duelul de pe ”Ion Oblemenco”.

”Craiova bate Dinamo! A venit momentul! După 10 ani, Știința joacă primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Central.

Sorții au decis ca acest meci de gală să îl disputăm chiar împotriva câinilor, fapt ce impune o atmosferă de poveste, pentru a le readuce aminte patrupedelor cum este să joci în compania Universității Craiova!

Adunarea este strigată luni, începând cu ora 18:00. în Centrul Vechi, punct de unde vom pleca organizat către stadion. Toată lumea este așteptată în negru și cu motivația de a cânta pe tot parcursul meciului!

Cum bine știți, pentru a intra pe stadion este necesară prezentarea unui act doveditor al vaccinării sau testării negative. Testele antigen rapide se pot efectua la clinica VitaPlus, punctul special amenajat pentru membrii Peluzei Sud fiind cel de pe Str. România Muncitoare nr.3, prețul unui test fiind de 25 lei. E momentul nostru! Înainte Sud!”, apare scris în comunicatul celor de la Peluza Sud 1997

FCU Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo de luna viitoare. Va fi primul meci al oltenilor pe teren propriu de la revenirea în Liga 1.

Biletele pentru duelul de luni au fost deja puse în vânzare. Cele mai ieftine sunt 10 lei, la Peluza Sud, în timp ce un tichet în zona VIP costă 80 de lei. La tribune, prețurile variază între 20 și 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro.
FCU Craiova – Dinamo, meci special pentru Vlad Achim

Vlad Achim și-a găsit echipă imediat după despărțirea de Dinamo, acesta semnând cu FCU Craiova 1948. Experimentatul mijlocaș se află într-o postură inedită. Runda viitoare își va înfrunta fosta echipă.

Citește și

Florin Tănase a recunoscut: ”Nu pot să vă mint”