Olivia Steer, basm pentru Raed Arafat: ”Cocoțat pe căluțul de lemn, cu înfățișare caraghioasă”

Olivia Steer s-a remarcat cu ocazia pandemiei cu diverse mesaje controversate, soția lui Andi Moisescu având declarații explicite în mediul online cu privire la personalități din România.

A ajuns și la Raed Arafat, iar fosta prezentatoare de televiziune aduce jigniri la adresa secretarului de stat.

Olivia Steer șochează din nou pe toată lumea. Deși mulți dintre cei ce o urmăresc pe rețelele de socializare pare că se obișnuiesc cu stilul acesteia de a pune lucrurile în revistă, soția lui Andi Moisescu face ce face și surprinde de fiecare dată cu câte ceva.

Olivia și-a spus părerile sub forma unui basm. Mesajul este implicit. Bruneta a detaliat ultima perioadă prin care trece România, sub conducerea absolută a unui ”pitic arab, cu înfățișare caraghioasă de clovn”, sugerând că puterea acestuia nu e atât de mare precum crede și felul în care acționează este totalmente greșit.

”Statul sunt eu!”, urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vârfurile piciorușelor sale minuscule, trăgînd hotarât de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărîme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingând pământul, ca PIB-ul țării. Vai, ce mai chiuia de plăcere liliputanul! Ce fericit era…”, a mai scris soția juratului de la ”Românii au talent”.

De asemenea, fosta jurnalistă a adus în prim-plan problemele uriașe care s-au regăsit în ultimul timp în sistemul de sănătate al țării noastre, probleme care s-au amplificat pe zi ce trece de la izbucnirea crizei sanitare.

Olivia Steer a subliniat ororile pe care avea să le cunoască România: ”Când supușii mureau arși în spitale, asfixiați în camerele de exterminare, zise ATI, sau sub măștile (ne) conforme, și când mureau ca urmare a experimentelor genetice, zise sobru și doct, în regat, ”vaccinuri”, sau când afacerile mici și mijlocii dădeau, inevitabil, ortul popii”.

”Cocoțat pe căluțul lui de lemn, cu burtica atingînd șaua smurdului … ăăă… a murgului, imaginîndu-și că e buricul lumii, Înălțimea Sa Piticul devenise, prin magie roz, comandant militar suprem. Tot el, șeful întregii administrații, locale sau centrale, el singur făuritor de legi, după chipul și asemănarea sa (să scoată limba parlamentarilor cât era ziua de lungă era misiunea de onoare și plăcerea cea mai mare a Înălțimii Sale Pigmeul), cerând lumii întregi supunere totală.

Și ar mai fi durat mult și bine povestea Piticului cu nasul roșu, dacă românii n-ar fi clipit leneș, trosnindu-și fălcile în căscaturi lungi, ca ceapa în ștergar, și nu și-ar fi șters cu mâneca urdorile lipicioase de la colțurile ochilor și s-ar fi trezit, ca după o noapte lungă, în sfârșit!”, a reacționat Olivia Steer.

Citește și

Marcel Ciolacu este ferm: ”Voi fi acolo de Înviere”