Oficialul lui Dinamo: ”Am vorbit cu Pablo, pe WhatsApp, dă două milioane de euro”

Dinamo a mai legat o victorie cu 3-0, cu Viitorul, în Cupă, după una identică în Liga 1 cu Voluntari. Dar atmosfera la Dinamo rămâne încărcată din cauza problemelor financiare cauzate de neseriozitatea lui Pablo Cortacero.

Mai sunt oameni la club care mai cred în spaniol. Radu Birlică, directorul de marketing, a anunțat că săptămâna viitoare Pablo Cortacero va aduce două milioane de euro în conturile clubului. ”Ăsta e Dinamo la care visez de ani de zile. Echipa merită tot ce e mai bun, jucătorii au felicitările mele. Când bați cu 3-0, ai o forță în spate – suporterii – și o echipă așa frumoasă… Fabbrini mi-a plăcut mult. Mi-au plăcut și suporterii, normal.

Orice angajat în România e supus patronului (n.r. – întrebat despre plecarea lui Contra), în cazul nostru Pablo Cortacero, care a plătit o sumă de bani. Am vorbit direct cu Pablo Cortacero, pe WhatsApp. Dânsul e foarte optimist, o să vină cu un aport de capital de două milioane de euro săptămâna viitoare. Asta nu înseamnă că eu garantez pentru el, ci doar spun ce mi-a transmis. Am încredere deplină în cuvintele lui”, a declarat Birlică la GSP Live.

Citește și

Iohannis despre pandemie: ”Poate reușim până vara viitoare”. A anunțat când vor face guvernanții vaccinul

No Comments Yet

Comments are closed