OFICIAL Unde a ajuns Mihai Neicuțescu după Dinamo

Dinamo s-a despărțit în această iarnă de Mihai Neicuțescu, 23 de ani, un atacant campion la juniori care a fost crescut în Ștefan cel Mare.

Vârful nu a reușit să convingă în cariera lui la Dinamo și s-a luat decizia rezilierii contractului său, încă din timpul mandatului lui Mircea Rednic, deși exista și varianta împrumutului.

O perioadă a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, dar acum Neicuțescu nu a mai semnat cu formația lui Emil Săndoi. A ajuns la Liga 2! Teoretic, ar putea avea șanse la promovare.

Cel mai bun atac din Liga 2

Mihai a semnat cu FC Buzău, locul 5 în eșalonul secund, formație care are cea mai bună ofensivă din acest sezon. Formația lui Cristi Pustai este la 14 puncte de liderul Petrolul Ploiești și la 7 puncte de locul secund, U Cluj.

FC Buzău a mai făcut trei achiziții, pe care le-a anunțat oficial în urma unui comunicat legat de lotul pe care îl are Cristian Pustai la dispoziție.

Toți sunt atacanți: Dorin Burlacu (29 de ani, fost la Aerostar Bacău), Mihai Neicuţescu (23 de ani, fost la Dinamo) și Gonzalo Latorre (25 de ani, fost la Cerro Largo FC – Uruguay).

Ce a făcut pentru Dinamo

După ce a fost cedat, temporar, la Chindia, de două ori, ex-dinamovistul a mai fost în atenția celor de la Poli Iași, locul 12 în Liga 2. Neicuțescu a marcat doar 2 goluri în 27 de meciuri în tricoul ”câinilor”. La Chindia a reușit 9 goluri în 27 de partide, fiind apreciat.

În schimb, în vara 2020, pe vremea când era la Dinamo, în plină pandemie, cu restricții dure, Mihai a participat la o petrecere cu lăutari, creând un scandal de proporții la acea vreme.

Citește și

Proteste împotriva vaccinării obligatorii în Europa: Roma, Viena sau Paris