OFICIAL Și-a retras memoriul, dar alți doi ”sunt pe rol”

Dinamoviștii trec prin probleme financiare de mai multă vreme, nu de ieri, de azi. Managementul spaniol a prelungit starea de agonie din 2020, din ”era Negoiță”.

După țeapa dată de Pablo Cortacero, mai mulți jucători și-a depus memorii fie pentru a-și obține salariile restante, fie pentru a deveni liberi de contract. Cu unii s-a negociat și au renunțat la remunerațiile exorbitante, pe care oricum nu le-au încasat, și-au semnat alte angajamente, fiind și plătiți între timp.

Așa cum s-a anunțat încă de la finele lunii trecute, Diego Fabbrini a ajuns la un acord cu Dinamo și cu DDB vizavi de noul contract, însă de-abia în ultima ședință a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF de miercuri, 24 februarie, s-a luat act de renunțarea la litigiu a italianului. Astfel, cazul s-a închis, oficial, așa cum Diego a anunțat de mai multe săptămâni.

În schimb, pe rol, sunt alte două spețe, ale lui Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, proveniți de la Academie, care vor și banii restanți, și chiar să devină liberi de contract. Primul a ajuns rezervă, al doilea se recuperează după o intervenția chirurgicală. Totuși, și cu ei se poate ajunge la o înțelegere pentru ambele părți, astfel încât ei să continue la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Întrunită miercuri, 24 februarie 2021, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

GRIGORE RICARDO FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 03.03.2021.

MOLDOVEANU ROBERT MARIAN vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 03.03.2021.

FABBRINI DIEGO vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Ia act de renunțarea la judecată formulată de reclamant. Definitivă”.

Citește și

Medicul Monica Pop a răbufnit: ”Vlad Voiculescu îl copiază pe Klaus Iohannis”. Acuze grave