OFICIAL Salariile noilor veniți: ”N-o să vă vină să credeți”

Directorul sportiv al celor de la Dinamo, Mario Nicolae, s-a implicat activ în aducerea jucătorilor în mercato 2021, iar suporterii au criticat foarte multe dintre mutările acestuia. Nu doar fanii, ci și fostele glorii ale clubului.

Contactat de ProSport, Mario Nicolae a dorit să pună punct speculațiilor cu privire la sumele mari pe care noii jucători veniți la Dinamo le-ar încasa de pe urma salariilor. ”Am văzut și eu că se tot comentează despre salariile jucătorilor transferați la Dinamo în ultima perioadă. Vreau să punem punct acestor speculații, pentru că acești fotbaliști nu câștigă sume foarte mari, așa cum probabil cred unii.

Este clar că și eu mi-aș fi dorit să aducem al Dinamo jucători pe salarii de 10.000 sau 12.000 de euro pe lună, dar noi avem un buget și a trebuit să ne încadrăm în el. Nu o să vă vină să credeți, dar Nepomuceno are un salariu de 3.000 de euro pe lună. Portarul Gudmund Kongshavn câștigă 4.000 de euro pe lună, iar Steliano are între 6.000-7.000 pe lună. Nu mai țin mine exact, dar în mod sigur nu are mai mult de 7.000 de euro pe lună. Filip oricum a renunțat la foarte mulți bani ca să vină la Dinamo”, a declarat Nicolae.

Vizavi de sosirea lui Morsay la ”câini”, în condițiile în care a ajuns unul dintre cei mai criticați jucători, oficialul a explicat situația suedezului. ”Noi avem mare încredere în el și o să vedeți că își va da drumul la joc. Pe el l-am împrumutat până în vară la Dinamo. Câștigă de la noi 6.000 de euro pe lună. El are salariu mai mare, dar noi îi plătim lui doar 6.000 de euro, iar restul de bani îi plătește Chievo. Eu nu știu ce sumă îi dă Chievo că nu ne uităm în actele lor de acolo.

Însă, Chievo ne-a spus clar că, dacă îl vrem pe Morsay, atunci noi trebuie să îi suportăm obligatoriu din salariu 6.000 de euro, iar de restul se ocupă ei. Dinamo nu a plătit pentru aceste transferuri niciun comision nimănui, ca să fie clar pentru toată lumea. Ce v-am spus eu acum se poate verifica”, a încheiat Mario Niculae.

Citește și

Prima reacție a Elenei Udrea după ședința Curții de Apel: ”Nu mai sunt haiduc, de ce să fug?” UPDATE