OFICIAL Magaye Gueye și-a găsit echipă după Dinamo. A scăpat și de proces

Vă mai aduceți aminte de Magaye Gueye, fostul atacant dinamovist?

În urmă cu un an, fostul vârf de la Everton a fost depistat pozitiv la un control doping după victoria cu FCSB (1-0), târând clubul într-un scandal intern.

Mai ales că jucătorul a făcut mai multe probleme în scurta sa perioadă la Dinamo, bătându-și joc și de fani, ulterior, fiind iertat de board-ul DDB întrucât a acceptat să-și diminueze salariul. Mai ales că, oricum, câștiga foarte mult, începând de la 10.000 de euro pe lună.

În liga a doua elenă

Aseară, Magaye Gueye a semnat un contract în liga a doua din Grecia, cu Annagenitsi Karditsas, după un an în care nu a mai jucat deloc.

A scăpat și de suspendarea din partea forului fotbalistic din România, poate evolua fără probleme acum. Senegalezul cu pașaport francez dorește să-și relanseze cariera, pe care și-a periclitat-o, acum, la 31 de ani.

Proces doar din vorbe

În 2010, când era un tânăr de mare viitor în Ligue 1, Everton a plătit 1,8 milioane de euro celor de la Strasbourg pentru a-l lua pe jucător. În Ștefan cel Mare, a marcat de două ori în 19 meciuri.

Toată primăvara trecută, fosta conducere a ”câinilor”, în frunte cu Mario Nicolae, acum director sportiv la Vejle, s-a lăudat că-l va acționa în judecată pe atacant, în civil, pentru a-i cere daune după ce a târât clubul în acel scandal de doping.

Au fost doar declarații de presă, nimeni nu a făcut nimic din partea clubului Dinamo!

Citește și

Starul NBA, Kyrie Irving, rămâne ferm pe poziții vizavi de vaccinare: ”Fidel deciziei”