--> -->

OFICIAL Încă un cadru medical decedat din cauza COVID-19. Mai grav: și fiica e în stare precară!

Pandemia de coronavirus a făcut peste 200 de victime în România, iar numărul celor decedați crește. În această seară s-a mai confirmat o veste tristă, semn că lupta contra COVID-19 este departe de a se încheia! O asistentă medicală în vârstă de 58 de ani a murit, azi-dimineață, în jurul orei 02.00, la o unitate spitalicească din București, mai exact la Spitalul Colentina. E al treilea cadru medical mort din cauza contaminării.

Femeia a fost dusă acolo luni, în stare gravă, cu elicopterul. Informaţia a fost confirmată de Ministerul Sănătăţii. Este decesul cu numărul 291 în rândul bolnavilor de COVID-19 din România, din nefericire. „Ministerul Sănătății confirmă decesul asistenței medicale de la Spitalul Militar Brașov. Din primele informații, asistenta medicală, în vârstă de 58 de ani, este contact al soțului și el confirmat pozitiv”, au transmis oficialii Ministerului Sănătății.

Conform newsbv.ro, femeia ar fi avut și probleme pulmonare, fusese diagnosticată iniţial cu gripă. Părea că-și revine, dar starea s-a înrăutățit, pierzând duelul cu noul virus. Mai mult, și una dintre fiice ar fi luat COVID-19 și este și ea internată într-o stare gravă!

Citește și

Raed Arafat dă cărțile pe față vizavi de numărul cazurilor de coronavirus