OFICIAL Donație importantă pentru Dinamo!

Un club ca Dinamo București are nevoie de foarte mulți bani, mai ales că Pablo Cortacero și managementul spaniol întârzie să alimenteze financiar gruparea din Ștefan cel Mare. Ibericul a promis prezentarea unei garanții financiare de 19 milioane de euro cât mai curând posibil.

Până atunci, o veste pozitivă prin care una dintre cele două asociații de socios vrea să sprijine financiar clubul din Ștefan cel Mare. Mai exact cu 40.000 de euro. ”Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a fost în ultima perioadă în contact direct cu conducerea clubului nostru, respectiv cu domnii Ioan Mărginean și Cornel Țălnar, pentru a identifica modul în care poate acorda sprijin în rezolvarea unora dintre problemele cu care se confruntă în acest moment Dinamo”, au transmis reprezentanții ADPD pe Facebook.

”Întrucât Academia Dinamo trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, iar o funcționare normală cere efectuarea de urgență a mai multor reparații la Centrul de Copii și Juniori, conducerea ADPD nu rămâne indiferentă la problemele prezentate de domnul Ioan Mărginean (manager general) și a decis implicarea de îndată, pentru ca juniorii noștri să își poată desfășura antrenamentele în condiții optime.

După cum știți, de la lansarea oficială a ADPD, 500 de suporteri dinamoviști au cotizat și donat în contul Asociației o sumă destul de importantă de bani, respectiv 195.409 lei, bani care vor fi folosiți integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo. În zilele următoare va avea loc o întâlnire între conducerea clubului și reprezentanții ADPD pentru a stabili detaliile acestei colaborări”, au transmis oficialii ADPD.

Citește și

Le-a pus gând rău ”câinilor”, o nouă problemă: dacă dă gol nu se bucură, dar îi reclamă la FIFA!

No Comments Yet

Comments are closed