OFICIAL Dinamo a semnat cu un puști care a fost pe lista lui Napoli! Pariul lui Contra

Dinamo a prezentat astăzi oficializarea unui nou contract, cu toate că angajamentul a fost stabilit încă dinaintea rundei cu FC Botoșani (1-1). ”Câinii” nu aduc doar fotbaliști străini, vor să arate că se bazează și pe tinerii de viitor ai clubului, drept dovadă prelungirea acordului cu Cătălin Măgureanu, 20 de ani, mijlocaș central despre care Cosmin Contra a precizat că i s-a triplat salariul!

Jucătorul a fost titular cu FC Botoșani, după ce ”Guriță” i-a oferit debutul în Liga 1 în etapa cu Chindia (0-1). Antrenorul vrea să-i ofere tot mai multe șanse acestui puști, despre care Gabi Răduță, fostul manager al Academiei dinamoviste, a spus: ”Seamănă leit cu Budescu! Același stil. Îi prevăd un mare viitor acestui copil”. Totodată, Măgureanu a fost aproape de a ajunge la 16 ani la Napoli! A dezvăluit tot Răduță, însă familia s-a opus la acel moment, dorind ca băiatul să se dezvolte mai degrabă la Dinamo. Italienii au dorit să plătească, inițial, 80.000 de euro pe el, apoi au vrut să dubleze suma, pentru a-l aduce la academia lor, părinții au declinat oferta, chiar dacă Ionuț Negoiță ar fi vrut!

Iată comunicatul roș-albilor: ”Cătălin Măgureanu, contract până în 2024

București, 16 septembrie 2020. FC Dinamo București a ajuns la un acord cu tânărul atacant Cătălin Ionuț Măgureanu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2024, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut pe 5 iunie 2000, Cătălin Măgureanu este de la 12 ani la Academia Dinamo, a jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului nostru, a debutat în urmă cu 4 ani pentru Dinamo 2 în Liga 3, a fost împrumutat la Dunărea Călărași și CS Afumați, iar din această vară face parte din lotul primei echipe.

2 meciuri a jucat Cătălin Măgureanu pentru prima echipă a lui Dinamo. A fost debutat în tricoul alb-roșu și, în același timp, în Liga 1 de antrenorul Cosmin Contra în meciul cu Chindia Târgoviște (scor 1-0 la Ploiești), când l-a înlocuit în minutul 76 pe Daniel Popa.
Etapa trecută, Cătălin Măgureanu a fost titular în remiza cu FC Botoșani (scor 1-1 pe stadionul din Ștefan cel Mare).

Mult succes la Dinamo București și cât mai multe goluri în tricoul alb-roșu, Cătălin Măgureanu!”

Cătălin Măgureanu, contract până în 2024București, 16 septembrie 2020. FC Dinamo București a ajuns la un acord cu…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Citește și

Raed Arafat, comparație dură: ”E ca și cum intră în secția de vot cu arma la vedere!”

No Comments Yet

Comments are closed