--> -->

OFICIAL Deian Sorescu, în roșu-albastru!

Dinamo a anunțat în urmă cu puține momente realizarea transferului lui Deian Sorescu la Raków Czestochowa, locul 3 în Ekstraklasa, românul urmând a se lupta fie pentru titlu, fie pentru un loc în cupele europene.

Va juca în roșu și albastru, culorile noii sale echipe, care acum se află în cantonament în Antalya.

Anunțul lui Muri

”FC Dinamo București și KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiții interne, Liga 1 și Cupa României, a marcat 29 de goluri și a adunat 26 de pase decisive.

Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.

În numele tuturor dinamoviștilor, nu ne rămâne decât să-i mulțumim lui Deian Sorescu pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu! Mult succes în carieră!”, au scris cei de la Dinamo pe Facebook.

Este o pierdere Sorescu pentru Dinamo?

Fotbalistul era golgeterul ”câinilor”, însă nu mai dorea să continue în Ștefan cel Mare, mai ales după episodul în care a fost dezbrăcat de tricou la Mioveni.

Apoi, dorea să joace într-un campionat străin, cu toate că avea un salariu net de cel puțin 9.000 de euro pe lună la Dinamo.

Era printre cei mai bine plătiți jucători, ajungând să câștige și 14.000 de euro pe lună, aceasta întrucât primea bonusuri chiar și atunci când echipa pierdea.

Dinamo a încasat aproximativ 800.000 de euro, plus 15 la sută dintr-un transfer ulterior.

Citește și

Liviu Dragnea războinic: ”Eu am plafonat prețul la energie! Slugilor”