OFICIAL Adrian Mihalcea și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo: ”Vreau să fac ce n-am putut în 2014”

Adrian Mihalcea, 44 de ani, a revenit în circuitul competițional și are gânduri mari la câteva luni după despărțirea de Dinamo București. Fostul atacant a revenit la conducerea tehnică a divizionarei B Unirea Slobozia, formație pe care a mai condus-o în iunie 2013 – februarie 2015.

Adi a fost principal la Dinamo într-o perioadă foarte delicată, martie-iulie 2020, și a revenit la trupa la care și-a început cariera ca antrenor și are ca obiectiv să o mențină în Liga 2. Unirea a încheiat prima parte a sezonului pe antepenultimul loc, 19, la egalitate cu trei echipe care au un golaveraj superior.

”Adrian Mihalcea este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre. Îi urăm bun venit în familia noastră lui Adi Mihalcea și cât mai multe realizări împreună! Adrian Mihalcea și-a ales staff-ul pentru acest sezon competițional, format din Enache Costea, Romeo Soare și Dănuț Harnagea”, a anunțat, oficial, Unirea Slobozia.

”Țăranul” s-a întors practic în orașul natal. Și vrea să reușească acum ceea ce nu a putut în 2014, adică promovarea. În sezonul 2013/2014 al Ligii 2, Adrian Mihalcea a fost aproape să înregistreze o performanță istorică. În sezonul regular al Seriei 1 al eșalonului secund, Unirea s-a clasat pe locul 3, la egalitate cu Rapid, astfel că a mers în play-off-ul de promovare, unde rezultatele au fost la fel de bune. În ultima etapă, Unirea și Rapid au avut meci direct la Slobozia, iar ialomițenii aveau nevoie de o victorie pentru a-i depăși pe giuleșteni cu un punct și a promova direct în Liga 1, alături de CSMS Poli Iași. Scorul înregistrat a fost unul de egalitate, 1-1, astfel că giuleștenii au fost cei care au făcut pasul în prima ligă.

”Sunt bucuros că mă întorc acasă și vreau să termin lucrul pe care nu am reușit să-l duc la bun sfârșit data trecută. Sunt încrezător în forța echipei, am avut ocazia să văd Unirea în câteva meciuri. Știu și de implicare și de ce înseamnă stabilitate la club, acesta este un lucru important pentru orice antrenor. Am reîntregit echipa pe bancă pentru a reuși să ne atingem obiectivul”, a spus Mihalcea într-un interviu acordat pentru Info Ialomița.

Citește și

Clotilde Armand despre criza gunoiului din Sectorul 1: ”Doar pe hârtie”. Mesaj ironic către Nicușor Dan