Ofertă pentru Burcă, răspuns instant

La finalul lunii noiembrie, Ovidiu Burcă a făcut pasul în spate, s-a despărțit de Dinamo. Era nevoie de un șoc, iar ”câinii” l-au adus pe croatul Zeljko Kopic.

Chindia, interesată de Ovidiu Burcă

Românul în vârstă de 43 de ani este liber de contract. Nu duce lipsă de oferte, dar așteaptă momentan o variantă pe placul lui. Interesul Chindiei nu l-a făcut să tresară.

Divizionara secundă are mari probleme financiare, datorii de aproape 200.000 de euro. Dâmbovițenii riscă depunctarea dacă nu plătesc rapid din restanțe.

Burcă a mai fost în atenția unei divizionare secunde, Alexandria, dar a declinat și acea propunere.

Incertitudine pe toate planurile la Târgoviște

Târgoviștenii sunt pregătiți în acest moment de italianul Diego Longo. La ultimul meci din 2023, cel din Cupa României, cu Hermannstadt, tehnicianul a lipsit. Lorin Petrescu a oferit o explicație incredibilă:

”Ne-a spus de la bun început că are o situație delicată în Albania, unde și-a reziliat contractul și finanțatorul clubului nu ar vrea să onoreze plata salariilor restante. M-a rugat frumos să-l las să plece acasă, în Albania, să-și strângă lucrurile, să plece cu familia de acolo, să nu se întâmple și alte lucruri mai grave.

Vă dați seama că mi-am dat acordul, având în vedere că cu dumnealui am avut o convenție duminică la 16 și luni, la 15, era la antrenament, nu văd de ce nu l-aș fi lăsat să meargă până acasă”, a declarat Petrescu.

Citește și

Pavel Bartoș a fost operat. Acum merge în cârje: ”Până mă-nsor, trece!”