Oferă speranțe fanilor lui Dinamo: ”Ne-a prins bine, va fi bine!”

Mijlocașul celor de la Dinamo, Neluț Roșu (30 de ani), a prefațat meciul pe care bucureștenii îl vor disputa în deplasare, contra lui Hermannstadt, în runda cu numărul 13 din Superliga.

Fotbalistul trupei din „Ștefan cel Mare” se așteaptă la un duel dificil în compania ardelenilor, formație care vine după 5 remize în ultimele 5 partide, patru din acestea în campionat: 2-2 cu FCSB, 0-0 cu Petrolul, 1-1 cu Sepsi (în grupele Cupei), 1-1 cu Rapid și 1-1 cu FCU Craiova.

”Mergem acolo să jucăm la victorie”

„O să avem un meci cu o echipă foarte bună, care știm că joacă un fotbal bun, o echipă grea, pe care am urmărit-o în această pauză. Sperăm să facem o partidă bună contra celor de la Hermannstadt. Mergem acolo să jucăm la victorie, nu ne gândim la egal.

Aceste egaluri pe care le-au făcut arată că este o echipă puternică, care pierde foarte greu. Egalul cu CFR cred că a fost un nou punct de început pentru noi. Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din acest campionat.

Am făcut un meci bun cu CFR (n.r. – 1-1), păcat că nu am luat cele 3 puncte, dar mergem mult mai încrezători acum la Sibiu. Avem nevoie de victorii.

Poziția noastră în clasament nu e cea mai bună, de aceea trebuie să acumulăm punct sau puncte din fiecare meci”, a declarat Neluț Roșu, la conferința de presă.

”Am reglat unele lucruri”

Mijlocașul alb-roșilor susține că pauza cauzată de meciurile echipelor naționale le-a prins bine dinamoviștilor, care au reușit să pună la punct mai multe capitole unde echipa scârțâia.

„Această pauză ne-a prins bine. Cred că am reglat unele lucruri care nu prea funcționau. Vom vedea pe teren cum o să arătăm. Am văzut că se scrie că au fost probleme în vestiar. Nu s-a întâmplat absolut nimic.

A fost acel început de campionat cu meciuri foarte tari, cu echipe care se bat an de an la campionat și cred că moralul echipei a scăzut puțin, dar nu s-a întâmplat nimic în vestiar.

Vorbeam în vestiar după meciul cu CFR Cluj și spuneam că am văzut din nou acel spirit, cu care am reușit să promovăm.

Am fost o echipă foarte unită și aveam nevoie de acel rezultat pozitiv cu CFR, pentru că aveam nevoie de încredere, dar și să vedem că punem în practică ce vedem la antrenamente”, a mai spus Neluț Roșu.

Citește și

Orașul din România în care rămâi fără mașină în doar 5 minute, dacă o parchezi neregulamentar