--> -->

Octavian Popescu: ”Jumătate din Ronaldo”

FCSB a câștigat în Gruia, scor 1-0, grație golului înscris de Octavian Popescu, în minutul 73, iar victoria din derby-ul de duminică o aduce pe formația bucureșteană la doar două puncte de adversara din Ardeal.

S-a încins lupta la maximum!

În acest moment au mai rămas doar 5 etape din play-off, iar victoria după aproape 8 ani în Gruia reaprinde speranțele pentru FCSB în ceea ce privește câștigarea titlului.

La faza golului, tânărul fotbalist, a șutat puternic din afara careului, iar mingea a fost deviată de Graovac și a ajuns în colțul lung al porții lui Bălgrădean.

După meci, jucătorul preferat al lui Gigi Becali a declarat că este fericit pentru reușita sa, dar rămâne modest și spune că mai are mult de muncă pentru a ajunge la nivelul așteptărilor patronului de la FCSB.

”Ne-am ajutat și noi”

”Sunt foarte bucuros că am reușit să marchez, mai ales în derby, Derby de România, suntem la 2 puncte de ei. N-am mai câștigat de 8 ani aici și mă bucur.

Trebuie să câștigăm tot până la final, o luăm pas cu pas, și sper să reușim. Am avut și eu un contact, sper să se uite cei din studio. Sper că e bine Darius Olaru. Ne-a ajutat Craiova, ne-am ajutat și noi, și Farul.

Mai am mult de muncă, nu mă gândesc tocmai la Ronaldo, sper să ajung la jumătatea lui”, a transmis Octavian Popescu după meciul CFR Cluj – FCSB (0-1).

Citește și

Ce-a ajuns Dinamo: ”Încet și rezemat de gard”