Obiectivul lui Gane: ”Asta-mi doresc în primul rând”. Ori la bal, ori la spital

Dinamo e pe locul 11 cu 26 de puncte, Astra este două poziții mai jos, cu un punct mai puțin. Este ultima șansă, probabil, pentru a mai crede în play-off, oricum, trebuie strânse cât mai multe puncte și în perspectiva unui al 4-lea sezon în play-out.

Ofensiva lui Dinamo a ajuns la pământ: fără gol de 351 de minute, trei etape goale, după reușita din minutul 9 a lui Sorescu, din penalty, cu UTA (1-0). Și doar un punct în ultimele trei runde.

La Giurgiu, „câinii” nu se vor putea baza pe serviciile a trei atacanți: Nemec, Moldoveanu și Blejdea, în condițiile în care au punctat de doar două ori în cele mai recente cinci confruntări din campionat și Cupa României.

„Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra cu problemele ei, noi cu ale noastre.

Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol”, a declarat ”Jerry” Gane, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

De partea cealaltă, nici Astra nu trece printr-o perioadă grozavă. Patronul clubului giurgiuvean, Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, însă președintele Dani Coman a dat asigurări că formația sa nu va fi afectată de acest lucru.

Citește și

CTP susține programul lui Cîțu: ”A zis că nu-l interesează, sper să fie așa”