--> -->

Oaspete special pentru Dinamo la meciul cu FC Botoșani

Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Tehnicianul a spus că s-a întâlnit recent cu Mircea Lucescu (78 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, și că acesta i-a promis că va asista la duelul de mâine seară de pe „Arcul de Triumf”.

Dinamo – FC Botoșani (runda #5 din Superliga) se joacă luni, de la 20:30, în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

„Mircea Lucescu ne-a promis că vine la meci”

Mircea Lucescu e în România, întrucât va disputa în Giulești manșa secundă cu Aris Salonic din turul III preliminar Conference League. În tur, grecii s-au impus cu 1-0.

„Ne-am întâlnit acum două zile, era puțin supărat, abătut pentru rezultatul din Europa. Le-am pus la dispoziție celor de la Dinamo Kiev baza noastră, domnul Lucescu face parte din familia noastră. Va veni mâine la meci, ne-a promis că o să ajungă la stadion și sperăm să-i dăm un motiv de bucurie”, a declarat azi Burcă.

Ce înseamnă Mircea Lucescu pentru Dinamo

Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo în 1963 și a câștigat, în tricoul alb-roșu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) și Cupa României (1968).
Pe banca lui Dinamo, Mircea Lucescu a câștigat titlul de campion și Cupa României, ambele în 1990
Cu Mircea Lucescu la conducerea tehnică, Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor (1989) și în semifinalele Cupei Cupelor (1990)

Citește și

Iulia Albu a povestit cum a fost jefuită în toiul nopții: „Am dat explicații, în pijamale, ca să nu zic în bikini”