--> -->

Oana Sârbu despre viața sa amoroasă: „Dacă iubesc? Enorm!”

Oana Sârbu, 55 de ani, a făcut confesiuni despre viața sa amoroasă. Totodată, a vorbit despre o posibilă căsătorie, vedeta fiind divorțată de 30 de ani.

Actele de separare dintre soți au fost semnate în anul 1993.

Ce părere are actrița despre o eventuală nuntă

Oana Sârbu a dezvăluit care este realitatea despre viața sa privată. Actrița a spus ce părere are despre o eventuală nuntă, toată lumea știind că a fost căsătorită o singură dată. În plus, a avut o relație amoroasă timp de 10 ani cu Robert Turcescu.

În momentul de față, nu se știe dacă are sau nu un partener de viață, vedeta precizând că nu se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă. Se concentrează pe creșterea fiului ei, Alexandru, pe care l-a adoptat în anul 2009, și pe carieră.

„Nu m-aș mai recăsători. S-a întâmplat, oricum, demult… Mie-mi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare, în sensul de surprindere, ceea ce în cupluri maritale nu se-ntâmplă.

Noțiunea de cuplu piere încet-încet sau brutal, mai ales în ultimii ani, grație tehnologiei și expunerilor vieții private, intime, peste tot în zona TV-urilor și a internetului.

Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală, așteptare, liniște, respect, îngăduință. Unde se mai regăsesc toate astea, în graba pe care o trăim cu bună-știință? Dacă iubesc? Enorm!”, a mărturisit Oana Sârbu pentru ego.ro.

Oana Sârbu, o persoană mai retrasă

Oana Sârbu a rămas o persoană care crede în continuare în iubire, dar spune că este retrasă și că preferă de multe ori singurătatea. Nu este un om foarte sociabil, însă adoră să stea în natură alături de animale și muzica sa preferată.

Mai mult, actrița consideră că prietenia este un lucru rar pentru că oamenii sunt adesea capabili de cele mai urâte lucruri, de la bârfă și meschinărie la cele mai cumplite atrocități. Acesta este și motivul pentru care nu merge des la întâlniri și evenimente mondene.

Dragostea și iubirea sunt văzute ca un sentiment complex, vedeta fiind de părere că se găsește în diferite chipuri. Oana Sârbu crede că fiecare îl descoperă diferit, așa cum s-a întâmplat când l-a întâlnit pe fostul soț, Virgil Popescu. Avea doar 17 ani și au fost căsătoriți 4 ani.

Citește și

Top 10 cele mai vizitate orașe din lume. Două sunt printre preferatele românilor