--> -->

O zi importantă în Liga 2, rezultat ce ajută și pe Dinamo

CSA Steaua București s-a impus în fața Unirii Dej, scor 2-0, în runda cu numărul 13 din Liga a 2-a, și își consolidează astfel fotoliul de lider al clasamentului.

Sezon regulat incredibil

Astfel, echipa lui Daniel Oprița s-a desprins la 4 puncte în fruntea clasamentului, la o distanță considerabilă de Unirea Slobozia și Unirea Dej.

Au marcat pentru cei din Ghencea Ad. Popa 78, Enceanu 88, iar Balgiu a fost eliminat în prelungiri. Aproximativ 550 de spectatori au asistat la partida din Ghencea, CSA Steaua neavând drept de promovare, momentan.

Rezultatul favorizează echipa din Ștefan cel Mare, pe rivalii de la Dinamo. Echipa lui Ovidiu Burcă ”aleargă” după locurile de play-off, iar micuța formație din Dej este un adversar mai ușor „de prins”.

Roș-albii sunt pe locul 10 în clasament, la 4 puncte de trei contracandidate la play-off, Csikszereda, Buzău și Oțelul Galați, toate cu câte 22 de puncte. Unirea Dej este pe locul 3, cu 25 de puncte, exact câte are și Unirea Slobozia. Va fi un final exploziv de sezon regulat, mai sunt șase runde, conform formatului ligii secunde.

Clau-gol la Șelimbăr

O altă mutare importantă care s-a întâmplat azi a fost numirea lui Claudiu Niculescu, la CSȘ Șelimbăr, echipă care a început bine sezonul, dar este în cădere liberă după ultimele runde. Sibienii ocupă locul 12 în clasament, cu 17 puncte.

În a doua rundă din 2023, Dinamo va juca în deplasare cu formația lui Clau-gol. Ardelenii își dispută meciurile de acasă la Râmnicu Vâlcea. Niculescu a început sezonul ca antrenor al celor de la Poli Iași.

Citește și

Discuții la guvern despre pensiile speciale. Sorin Grindeanu: ”Trebuie eliminate anomaliile”