--> -->

O veste minunată pentru ”câini”

Lamine Ghezali, 24 de ani, jucătorul ofensiv al lui Dinamo, e așteptat cu sufletul la gură de fani să revină pe gazon, aceștia fiind curioși să vadă cum se va integra francezul în noua echipă a lui Ovidiu Burcă pentru Superligă.

Aceasta după ce în primele 2 etape în care a evoluat a făcut-o cu dureri și nu a fost la potențial maxim.

Peste ce a trecut

Ghezali suferă de o pubalgie încă de la meciurile de baraj cu FC Argeș. A dus-o pe picioare în cantonament și la meciurile cu CSU Craiova și FCSB, însă ulterior a fost nevoit să ia o pauză mai lungă pentru a se recupera.

Prezenți la antrenamentul „câinilor” de azi, cei de la Radio Dinamo scriu că „Lamine Ghezali se antrenează cot la cot cu jucătorii. Acesta nu a mai acuzat dureri sau probleme”.

Șanse la titularizare

Săptămâna trecută, Ovidiu Burcă ne declara că francezul se pregătește alături de coechipieri, iar de curând, antrenându-se la capacitate maximă, va fi cel puțin în lot pentru meciul cu Petrolul, cu șanse chiar la titularizare, aici depinde de Ovidiu Burcă și de sistemul de joc gândit.

Ghezali a fost providențial în multe meciuri importante din primăvară, inclusiv în dubla de la baraj. Are 13 goluri și 5 assist-uri în 33 de meciuri în tricoul ”câinilor”.

Citește și

Locația din România aflată în patrimoniul UNESCO greu accesibilă pentru turiști: ”Ni s-a spus să nu mergem”