O veste bună și pentru Dinamo: ”Suntem în proces”

Dinamo a jucat la Clinceni cele două partide de pe teren propriu, pierdute ambele cu Oțelul și Unirea Dej, dar și victoria cu Progresul Spartac, din runda inaugurală.

De luna viitoare

Atât conducerea, cât și suporterii, își doresc ca echipa să evolueze pe un stadion modern, iar varianta cea mai bună posibilă a fost stadionul ”Arcul de Triumf”. Când se credea că această pistă s-a închis, iată o veste bună oferită oficial!

”Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre să joace pe Arcul de Triumf”, a spus Eduard Novak conform as.ro.

”Dinamo”, variantă închisă

”La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a declarat Vlad Iacob, deunăzi.

Citește și

Gigi Becali, în acțiune: ”E și vina lui. De-acum, e ordin, mă impun!”