O veste bună pentru ”câini”: înțelegere cu Negoiță

Dinamo – CSA Steaua se joacă vineri seară, de la ora 21:30, pe Național Arena, iar ”câinii” au vândut peste 15.000 de bilete la acest meci. Adversarii roș-albilor au alocate 8.000 de tichete.

O veste bună pentru dinamoviști, venită dinspre fostul patron, Ionuț Negoiță.

Trimiși în spatele cantonamentului

La sfârșitul lunii iunie, când încă nu se dezmeticiseră după retrogradarea echipei, roș-albii au mai primit o veste negativă. În urma acumulării unor datorii neachitate, Ionuț Negoiță, fostul patron, i-a evacuat pe cei de la formația de fotbal din „aripa renovată” a cantonamentului de la Săftica.

Așa cum preciza Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării, Negoiță nu a mai prelungit contractul cu clubul al cărui patron a fost, iar echipa de fotbal a fost nevoit să se relocheze câțiva metri mai în interiorul bazei sportive, în clădirea din spate.

Au fost și momente hilare, cei de la formație dezvăluind că nu mai au acces nici la sala unde sunt mașinile de spălat, astfel că ajunseseră să ducă echipamentul și ce mai era de spălat într-o comună de lângă Săftica, în baza prieteniei cu un suporter din zonă al „câinilor roșii”.

Înapoi, la ”trai bun”

În cele din urmă, chiar dacă Ionuț Negoiță a transmis că a ajuns la un acord de principiu vizavi de vânzarea bazei, cu omul de afaceri William Shoucair, dar care va mai dura ceva timp din cauza situației complicate a proprietății de la Săftica, oficialii clubului dinamovist au intermediat cu succes discuții cu reprezentanții fostului patron, astfel că echipa a revenit în ”aripa renovată” a fostei baze SRI.

Administratorul special, Vlad Iacob, s-a implicat, a scris GSP, roș-albii au revenit în zona respectivă, modernizată, ocupând camerele care sunt acolo, dar și zona de lobby.

Citește și

FCSB, penalty controversat la Londra! Și CFR Cluj a suferit cu același arbitru