--> -->

O țintă importantă pentru Dinamo. A marcat un gol important cu FCSB

Dinamo speră să scape în scurt timp de interdicția la transferuri. Dar, până atunci, ar putea opera câteva transferuri, mai ales că în scurt timp formația va pleca în cantonament în Slovenia, unde sunt și trei amicale.

Una dintre țintele concrete pe care le are clubul e Cristian Costin.

A marcat un gol important împotriva FCSB

Fundașul dreapta a rămas liber de contract în această vară după 4 ani și 120 de meciuri jucate la Voluntari, în prima ligă. Dinamo are concurență din Superligă pentru Costin, însă „câinii” sunt optimiști că pot să le ia fața rivalilor pentru a-l semna.

Conform surselor PlaySport, de fotbalistul născut la Beclean se mai interesează atât cluburi din România, cât și din străinătate.

Crescut de Liberty Oradea și de UTA, Costin a debutat la seniori în tricoul Aradului, iar în 2019 a semnat cu FC Voluntari. Cu echipa din Ilfov a jucat o finală de Cupa României, pierdută în fața lui Sepsi anul trecut.

Fotbalistul a marcat un gol foarte mediatizat în primăvara 2022. A egalat, 2-2, pe Național Arena, în meciul cu FCSB, remiză care a scos echipa lui Gigi Becali din lupta la titlu și campionatul avea să fie adjudecat de CFR Cluj.

Andrei Nicolescu despre transferuri

În ultimul sezon, Costin a jucat 29 de meciuri, a marcat un gol și a oferit assist în tricoul Voluntariului. Jucătorul e pe placul lui Gabriel Glăvan, noul director sportiv din Ștefan cel Mare, dar și al antrenorului Ovidiu Burcă.

Andrei Nicolescu, președintele executiv al lui Dinamo, speră ca interdicția la transferuri să fie ridicată în primele zile ale lui iulie.

„Am început o colaborare cu domnul avocat Ibarrola și avem o proiecție legată de ce poate încerca dânsul să facă. Avem asumarea unor termene în care considerăm că ne încadrăm rezonabil, pe 3-4 iulie vom ști exact dacă în fața FIFA vom avea câștig de cauză”, a spus Nicolescu pentru „Dinamo 7/9”.

Citește și

Estul României, sub avertizări cod galben și portocaliu de vijelii. Alertă meteo și pentru București