O singură problemă are Burcă pentru etapa cu Hagi. Dar revine un titular

Dinamo București – Farul Constanța se joacă pe stadionul ”Arcul de Triumf”, diseară, de la ora 21:00, după ce „câinii” au trecut prin adevărate peripeții pentru organizarea partidei cu campioana României.

Prețul biletelor la Dinamo – Farul: între 35 și 90 de lei

„Câinii” au anunțat zilele trecute care sunt prețurile biletelor pentru runda cu campioana României.

Tarifele biletelor:

Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron
Tribuna 2: 50 ron
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Zona VIP este sold-out datorită abonaților.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul „Arcul de Triumf”, după programul vineri, ziua meciului: 14:00-21:45.

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Ovidiu Burcă a anunțat că are o singură problemă de lot, Christian Ilic, neștiind ieri, la conferința de presă, dacă îl va recupera la timp pe mijlocașul central. În schimb, a anunțat că în rest tot lotul este valid, ”de multă vreme nu a mai fost așa”, astfel că e posibil ca Dani Iglesias să revină în primul 11.

Revine Neluț Roșu după suspendare

De văzut cine va rămâne spectator în tribună. Etapa trecută, nu doar că a fost deposedat de banderolă, dar Răzvan Patriche nu a prins lotul cu FCU Craiova (1-0). De asemenea, revine Neluț Roșu după suspendarea ce nu i-a permis să joace cu oltenii.

Iată cum ar putea arăta formula de start a ”câinilor”: Golubovic – Lucas, Bena, Homawoo – C. Costin, N. Roșu, Larrucea, Iglesias, Amzăr – Gregorio, Politic.

Astfel, și Gregorio ar putea reapăra în primul 11, în locul lui Ghezali. De văzut, dacă va juca Iglesias din primul moment sau va fi preferat tot Bani.

Rezerve ar urma să fie: Dujmovic, Giafer, Patriche, Moura, I. Roșu, Ghezali, Abdallah, Bani și D. Irimia.

Citește și

Prognoza lui Cristian Tudor Popescu: ”AUR se va duce și mai sus în sondaje”