O pierdere importantă pentru ”câini”, ratează meciul cu Sepsi. Ce soluții are Contra

Dinamo are meci mâine seară, de la ora 21:45, la Sf. Gheorghe contra lui Sepsi, una dintre formațiile în formă ale startului de sezon. ”Câinii” vin după 3 eșecuri la rând și într-o perioadă plină de frământări, așa cum spunea și Cosmin Contra aseară.

Pe locul 14, cu toate că a fost un mercato spectaculos, cu transferuri remarcabile, roș-albii nu trebuie să mai facă pași greșiți. Chiar dacă vor juca în echipamentele de deplasare mâine, în premieră, tricouri de culoarea verde neon. ”Câinii” au probleme de lot. Janusz Gol a încasat cu U Craiova al 4-lea cartonaș galben și este primul fotbalist din Liga 1 care va absenta din cauza cumului de cartonașe. Polonezul se alătură lui Alexandru Răuță, care mai are de ispășit două runde de suspendare.

În schimb, Paul Anton este așteptat să facă pereche din primul minut alături de Aleix Garcia în centrul apărării. Totodată, va reveni Isma Lopez, eliminat pe nedrept la partida cu FCSB. Contra are de gând să producă modificări în formula de start față de partida cu oltenii, rămâne de văzut dacă va apela din primul minut la Ante Puljic sau la Abdoulaye Ba.

În ceea ce privește atacul, chiar dacă este într-o eclipsă de formă, tot cu Adam Nemec are de gând să înceapă, pentru ca slovacul să se lupte cu masivii apărători ai lui Sepsi.

Dinamo în verde la Sf. GheorgheDinamo București va evolua la Sf. Gheorghe în echipamentul de deplasare, de culoare…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 23 octombrie 2020

Citește și

Revolta Corinei Chiriac: ”Comunismul era sugar cu suzeta pe lângă vremurile actuale. Cifre umflate!”

 

No Comments Yet

Comments are closed