O nouă vacanță pentru Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: ”Am terminat ziua în jacuzzi”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au petrecut Revelionul departe de România. Actrița s-a bucurat de momente frumoase și de neuitat alături de iubitul ei într-o vacanță minunată la schi, în Italia.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi protagoniști ai unei relații discrete au ales să se bucure de momentele frumoase petrecute împreună în intimitate și să se deconecteze de la agitația vieții cotidiene.

Atracție comună

Zilele acestea, Monica și Valeriu au optat pentru o escapadă romantică la munte, unde au ales să se distreze pe pârtie. Cuplul, cunoscut pentru discreția sa, a decis să-și petreacă timpul într-un mod activ și relaxant, departe de ochii curioși ai publicului.

Astfel, distracția pe pârtie și clipele petrecute împreună la munte reprezintă doar un alt capitol al relației lor, care pare să se dezvolte într-un mod echilibrat și armonios.

„1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților, unde a și nins astă noapte, așa că peisajele erau mult mai prezentabile de dimineață și uite-așa am și ce să vă arăt. În orice caz, situația zăpezii pe Italia, cel puțin, se prezintă cam așa.

Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, le-a spus Monica Bîrlădeanu prietenilor virtuali de pe contul său de Instagram

Miercuri, 3 ianuarie, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au relaxat în jacuzzi, dar înainte s-au bucurat de o zi perfectă pe pârtie.

„Abia astăzi aș putea să spun că a fost o zi de schi absolut perfectă. Soare, zăpadă suficientă, pârtiile splendide, lume destul de puțină. Unde mai pui că am terminat ziua în jacuzzi, afară, pe mega relaxare”, a spus actrița.

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Valeriu Gheorghiță, iar despre idila lor s-a aflat în urmă cu câteva luni. Actrița este mai mare decât iubitul ei, însă vârsta nu a reprezentat o problemă pentru ei.

În urmă cu câteva luni, Monica Bîrlădeanu a fost surprinsă alături de Valeriu Gheorghiță când se relaxa într-un jacuzzi, dintr-un resort din Bulgaria.

La vremea respectivă s-a zvonit că iubitul actriței ar fi căsătorit, însă ea a negat aceste informații imediat. Puțini știu că între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă, el fiind mai tânăr decât ea.

Iubitul vedetei are 41 de ani, în timp ce ea este cu 3 ani mai mare decât el. Actrița este mereu discretă cu viața sa personală, mai ales când vine vorba despre cea amoroasă. Monica Bîrlădeanu preferă să nu vorbească prea mult despre relațiile sale, astfel că a păstrat mereu o limită în acest sens.

Citește și

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre OUG privind amnistia și grațierea: ”Inclusiv domnul Ciolacu a votat”