Wave Resort

O nouă situație teribilă ce trebuie rezolvată la Dinamo, dar nu l-a căutat nimeni pe fotbalist

Dinamo mai are încă o problemă spinoasă de rezolvată în această perioadă, pe lângă multitudinea de greutăți din calea ”câinilor”, care au datorii de 7 milioane de euro. Se redeschide ”cazul Ionuț Șerban”, mijlocașul care are o situație specială.

Ionuț Șerban e la finalul contractului, iar clauza de un milion de euro se poate activa dacă rămâne liber de contract. Fotbalistul se recuperează după accidentare, însă mai are de așteptat două luni până va reveni pe teren.

Telenovela lui Ionuț Șerban la Dinamo continuă cu un nou episod. Mijlocașul central și-a prelungit contractul în iarnă pentru șase luni și a acceptat chiar o diminuare a salariului, însă situația sa devine din nou complicată.

Șerban este din nou la final de contract, care îi expiră pe 30 iunie 2021, iar în cazul în care va deveni jucător liber, Dinamo trebuie să achite o clauză uriașă de un milion de euro către Vasile Șiman. Conform Fanatik, nimeni de la Dinamo nu l-a căutat pe ”prizonierul clauzei speciale” din perioada când Constantin Anghelache era șeful clubului din Ștefan cel Mare.

El a suferit o accidentare teribilă în luna martie și s-a operat la o clinică din Turcia la ligamentul încrucișat anterior al genunchiul piciorul stâng. Dusan Uhrin nu se va putea baza pe jucător în prima parte a sezonului, Șerban mai are de stat de pe tușă încă două luni.

Deși a fost neplătit timp de cinci luni, Ionuț Șerban a fost singurul jucător care și-a retras memoriul, iar antrenorul de atunci al ”câinilor”, Gheorghe Mulțescu l-a lăudat pe fotbalist, după ce a dat dovadă de mare caracter: ”Ionuț Șerban a renunțat la memoriu. Un gest foarte frumos! Față de alții care nu acceptă”.

”Nu știu ce negocieri au fost la acel moment între Vasile Șiman și conducerea lui Dinamo. Eu țin legătura cu dânsul și vorbim despre situația mea. Dinamo trebuie să plătească un milion de euro și dacă plec liber de contract. Dar eu încerc să mă concentrez pe fotbal și nu mă gândesc la asta”, a spus jucătorul pentru site-ul nostru în urmă cu ceva timp.

Se pare însă că până în acest moment Dusan Uhrin Jr. nu i-a tranmis lui Ionuț Șerban dacă se va baza pe el în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1, iar jucătorul nu a fost contactat de nimeni din conducerea clubului sau din board-ul DDB, deși a fost tot timpul deschis către negocieri: „Suporterii DDB mi-au făcut propunerea. Eu cu ei am vorbit, cu nimeni altcineva! Am renunțat și eu la niște bani pentru Dinamo.

Așa mi s-a părut normal, ținând cont de situația dificilă. Nu contează foarte mult suma, pentru că oricum nu aveam eu contract foarte mare. Mai am contract până în vară și sper să terminăm sezonul cu bine. Am văzut că s-a vorbit că o să îngrop eu Dinamo. Nu aș face niciodată ceva împotriva clubului!”, spunea mijlocașul în același interviu după ce și-a prelungit contractul cu alb-roșii.

Ionuț Șerban este de 8 ani la Dinamo și a strâns doar două meciuri în ultima ediție de campionat.

Citește și

Marcel Ciolacu despre Ion Iliescu: ”Nu e modelul meu, dar mă regăsesc în modestia lui”