Wave Resort

O nouă săgeată de la Rareș Bogdan către Guvernul Orban: ”Trebuia să facă asta”. Ultima oră: încă 291 de persoane infectate

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în România au fost depistate încă 291 de persoane infectate cu noul coronavirus. Totuși, situația este în scădere față de sâmbătă, când au fost semnalate 325 de cazuri. Până acum s-au confirmat 26.313 cazuri de COVID-19 pe teritoriul României. Dintre care s-au vindecat 18.814 persoane.

Guvernul României, prin Grupul de Comunicare Strategică, a anunțat, sâmbătă, la puțin după ora 13:00, că s-au făcut, în ultimele 24 de ore, sub 1.900 de teste și au rezultat 325 de infectați. Asta, după contabilizarea a 100 de centre de recoltare, din cele 112. Însă, la ora 15:00, GCS a venit cu o completare și a precizat că s-au făcut, de fapt, 12.236 de teste, iar numărul celor infectați rămâne cel anunțat! Asta înseamnă, dacă datele inițiale și cele finale sunt adevărate, în 12 centre s-au efectuat 10.359 de teste, adică aproape 864 de teste pe centru. Totodată, înseamnă că între cele peste 10.000 de teste nu s-a găsit niciun pacient infectat, o premieră națională.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat la Antena 3 că ar trebui ca oficialii să-și ceară scuze pentru greșeală. Nu este prima oară când Rareș Bogdan trimite săgeți către Ludovic Orban! ”Trebuia să iasă cineva și să-și ceară scuze până la ora asta, îmi pare rău că nu s-a apelat la acest lucru. Oricum, sunt sigur că a fost o greșeală fără intenție și toate măsurile luate de Guvern sunt bazate pe sfaturile specialiștilor”, a comentat el. Aceasta la câteva zile după ce a spus că el, Rareș Bogdan este într-un top al încrederii deasupra premierului Orban.

Citește și

Amenințarea lui Liviu Dragnea! ”Da, asta va face dacă nu i se redă dreptul la muncă”