O nouă iarnă friguroasă pentru bucureșteni. Nicușor Dan: ”Nu se poate mai mult”. Pe cine acuză

Bucureștenii vor avea probleme cu căldura și în această iarnă. A doua oară la rând! Aceasta în ciuda promisiunilor electorale din urmă cu fix un an, când au fost alegerile locale.

”Puțin mai bine decât anul trecut”. Alte promisiuni

Nicușor Dan a făcut un anunț ferm: ”Din păcate, nu se poate face mai mult”. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a precizat că tot ce s-a făcut anul acesta în privinţa sistemului de termoficare se va vedea începând cu iarna următoare, astfel că în această iarnă bucureștenii vor avea în continuare probleme cu căldura, chiar dacă va fi ”puţin mai bine decât anul trecut”, relatează Agerpres.

Tot ce am făcut eu anul acesta se va vedea, din păcate, începând cu iarna următoare. Ce pot să spun este că iarna asta o să fie puţin mai bine decât anul trecut, ceea ce înseamnă că mulţi bucureşteni o să aibă acelaşi disconfort. Din păcate, nu se poate face mai mult”, a declarat Nicuşor Dan, într-un interviu pentru B1 TV.

Explicațiile edilului: o dă pe administrația dinainte!

Nicuşor Dan a explicat şi de ce va fi un pic mai bine pentru bucureşteni în această iarnă. ”Puţin mai bine vine din faptul că, pe de o parte, nu am avut campanie electorală anul acesta şi am fost responsabili şi am făcut acele revizii care trebuiau să fie făcute. În vara anului trecut multe revizii nu s-au făcut tocmai pentru că a fost campanie electorală”, a spus Nicuşor Dan.

”În vara anului 2020 părea bine pentru că nu s-au făcut revizii, pentru că administraţia precedentă nu a vrut să deranjeze bucureştenii. Anul acesta, peste vară, am deranjat bucureştenii şi în ceea ce priveşte producţia, şi în ceea priveşte reţeaua de transport şi asta înseamnă că o să fie puţin mai bine. În sensul că acolo unde s-a intervenit, nu o să mai crape iarna.

Nu am avut nici forţa, nici proiectele, nici banii pentru a face mult mai multe lucrări. Asta este situaţia. Şi de aceea o să fie doar puţin mai bine. Iarna cealaltă o să fie mult mai bine”, a susţinut primarul general. Nicuşor Dan a mai precizat că în perioada iernii se vor face puţine lucrări, doar acolo unde vor apărea avarii.

Citește și

Victor Ponta, acuzații explozive după Congresul PNL: ”Aveau Covid şi au venit că trebuia să voteze”