--> -->

O nouă fotografie compromițătoare cu Orban! O nouă amendă, un nou scandal?

În ultimele zile, fotografia cu chermeza din biroul premierului a devenit virală și unii jurnaliști importanți au spus că este emblema României în epoca COVID-19. Ludovic Orban cu țigara în mână, fără mască, încojurat de alcool, stând la șuetă cu o parte dintre membrii cabinetului său la serviciu, lunea trecută, cu ocazia împlinirii a 57 de ani.

Astăzi, o nouă fotografie cu premierul în prim plan a luat cu asalt mediul online. Premierul, cu masca în bărbie, cum mai e purtată de mulți români, și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului! Poza a fost postată pe Facebook de către un apropiat al senatoarei PSD, Olguța Vasilescu. Este vorba de Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și un apropiat al fostului primar al Craiovei. ”Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”, a comentat Vasilcoiu noua fotografie postată.

Cristian Vasilcoiu a fost contactat de Libertatea și a declarat că a primit fotografia de la o sursă și nu are mai multe detalii despre circumstanțele în care a fost făcută. ”Nu știu exact când a fost făcută fotografia, dar e clar că în perioada aceasta după cum se văd măștile. Am primit poza pe surse, ca și pe prima, dar sunt surse diferite. Cel care mi-a trimis-o a vrut să arate că, de fapt, nu a fost o excepție doar de ziua lui Ludovic Orban”, a spus fostul consilier al Olguței Vasilescu.

Poliția Capitalei a amendat persoanele de la petrecerea de la începutul săptămânii: Orban și compania, 12.000 de lei. Premierul a achitat prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Foto: Facebook Cristian Vasilcoiu

Citește și

Reacție dură a lui Tudor Chirilă la scandalul “Fumatul în Guvern”