O nouă etapă din războiul Ciolacu – Orban. “Vă bateți joc de copii!”

Marcel Ciolacu este foc și pară pe Guvernul Orban. A aflat că dublarea alocațiilor nu se va face în acest an, cum prevedea legea votată înaintea pandemiei de Covid-19, ci abia în 2022, după majorări succesive. Șeful Partidului Social Democrat s-a răfuit pe facebook cu Ludovic Orban și cu ceilalți miniștri din Executiv.

“Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!

PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a scris Ciolacu.

PSD pregătește Moțiunea de Cenzură împotriva Guvernului Orban, care ar putea fi depusă în această lună. “Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică”, a completat șeful Partidului Social Democrat.

No Comments Yet

Comments are closed